Всі категорії
Додати товар

Хіт! сироватка з екстрактом азійської центели baizton centella probeauty

145 грн -14% 125 грн
Опис

✔️Доставка після 100% оплати на карту продавця або «Безпечною оплатою» Шафи. Якщо замовлення габаритне, перевізники вимагають пакувати товари у коробку. Моя коробка +10 грн, для замовлення "Безпечною оплатою" Шафи, додайте коробку до покупки: https://shafa.ua/uk/home/podarki-i-upakovka/korobki/143729553-korobka
✔️Опис товару:
Об'єм: 30 мл, підходить для будь якого типу шкіри, вік 25+, поставляється у скляному флаконі з піпеткою, поміщеному у фірмовій картонній коробці, запаяній зовні у заводську плівку.
Centella Asiatica Pore Essence — це ефективна сироватка з екстрактом центели азійської.
Витяжка з цієї рослини має потужні відновлювальні, омолоджувальні та зволожувальні властивості.
Вже після декількох застосувань сироватки можна побачити помітний результат.
Косметичний засіб можна використовувати як на ніч, так і в ранкову пору перед нанесенням макіяжу. Сироватка створить захисний бар'єр, який запобіжить впливу шкідливих ультрафіолетових променів.
Центела азійська в складі сироватки має такі властивості:
-Знижує активність хвороботворних бактерій, відновлює оптимальний рівень мікрофлори.
-Знімає запалення, добре зволожує й живить клітини.
-Робить тон обличчя здоровішим і сяйливішим.
Сироватка така унікальна, що практично не має протипоказань у використанні. Косметичний склад є потужним антиоксидантом, який бореться з вільними радикалами, запобігає фотостарінню, стимулює вироблення власного колагену.
Спосіб застосування: на чисту та суху шкіру нанесіть есенцію, розподіліть її пальцями по масажним лініям і дайте увібратися у шкіру. Після можна наносити звичний догляд і макіяж. Використовуйте сироватку щодня, після процедури вмиватися не потрібно.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 30мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?