Всі категорії
Додати товар

Хіт! з пептидами міді сироватка images ceruloplasmin probeauty

125 грн -28% 90 грн
Опис

✔️Доставка після 100% оплати на карту продавця або «Безпечною оплатою» Шафи. Якщо замовлення габаритне, перевізники вимагають пакування товарів у коробку. Моя коробка +10 грн, для замовлення "Безпечною оплатою" Шафи додайте коробку до покупки: https://shafa.ua/uk/home/podarki-i-upakovka/korobki/143729553-korobka
✔️Опис товару:
Об'єм: 30 мл, підходить для будь-якого типу шкіри та віку. Поставляється у скляному флаконі з піпеткою, поміщеному у фірмову картонну коробку, зовні запаяну у заводську плівку.
Типи і недоліки шкіри, для яких ця сироватка може бути корисною: суха шкіра, зріла шкіра, втомлена шкіра, шкіра зі зморшками, тьмяна шкіра, позбавлена блиску.
Сироватка для обличчя проти зморшок, що є комбінацією пептидів Buffet Multi Technology з мідними пептидами. Пептид міді підтримує вироблення колагену та еластину, а також діє як антиоксидант. Сироватка зменшує зморшки, вирівнює тон шкіри, покращує текстуру та еластичність шкіри. Прискорює загоєння дрібних ран та пошкоджень. Має протизапальні та заспокійливі властивості.
Дія сироватки: покращує регенеративні здібності шкіри, прискорює процеси відновлення шкіри, діє проти зморшок та має зміцнюючий ефект, чудово зволожує шкіру, зводить до мінімуму негативні наслідки старіння шкіри, захищає шкіру від зовнішніх факторів.
Спосіб застосування: на очищене обличчя, область шиї та декольте нанести декілька крапель сироватки та масажними рухами вбити у шкіру. Застосовувати рекомендується вдень або перед сном щодня.

Стан: Новий
Колір:
  • Блакитний
Розмір:
  • 30мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?