Всі категорії
Додати товар

Сироватка для обличчя захист.cera ve vitamin c serum.

690 грн -8% 640 грн
Опис

10% чистого вітаміну С

Вітамін С існує у багатьох формах, але жоден з них не абсорбує L-аскорбінову кислоту так, як це робить чистий вітамін С. Цей продукт містить 10% l-аскорбінової кислоти, яка допомагає помітно висвітлити колір обличчя та забезпечує антиоксидантні властивості.

3 основні кераміди

Всі продукти Cera Ve містять незамінні кераміди, що ідеально підходять для відновлення та підтримки природного захисного бар'єру шкіри.

гіалуронова кислота

Допомагає зберегти природну вологість шкіри.

Роль кераміду

Кераміди є важливою частиною природного бар'єру шкіри, вони допомагають шкірі утримувати вологу та герметизувати забруднення.

Cera Ve Vitamin C Serum була розроблена дерматологами для помітного освітлення та відновлення захисного бар'єру шкіри. Потужний антиоксидант L-аскорбінова кислота (найчистіша форма вітаміну С) допомагає вирівняти тон шкіри для стійкого сяйва, допомагаючи захистити від вільних радикалів та забезпечуючи антиоксидантні властивості. Ніжна, легка формула допомагає відновити захисний бар'єр і зволожує шкіру, роблячи її м'якою, сяючою і здоровою.

Без парабенів

некомедогенний

Основні інгредієнти:

10% чистого вітаміну С: ця формула, що містить 10% L-аскорбінової кислоти, допомагає помітно освітлити шкіру і має антиоксидантні властивості.

Кераміди: необхідні для здорової шкіри, цераміди допомагають відновлювати та підтримувати природний бар'єр шкіри.

Гіалуронова кислота: цей інгредієнт притягує вологу до поверхні шкіри, допомагаючи їй утримувати вологу.

Показати повністю

Спосіб застосування

Наносите рівномірно на обличчя та шию щодня, уникаючи попадання в очі. При попаданні у вічі ретельно промити водою. Зберігати у прохолодному місці. Cera Ve Vitamin C Serum можна використовувати окремо або поверх зволожуючого крему.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 30мл
Класифікація:
Аптечна Дерматокосметика
Інгредієнти:
Вітамін Е Гіалуронова кислота Алое
Сфера застосування:
Обличчя
Призначення:
Антиоксидантне Відбілювальне

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?