Всі категорії
Додати товар

Пробник капсули для обличчя сироватка bioil 2мл*1 шт

90 грн
Опис

Концентрований засіб надає шкірі м'якість і шовковистість, покращує текстуру шкіри, забезпечує ефективну зволожуючу та омолоджуючу дію завдяки високому вмісту незамінних жирних кислот.

Щоденний догляд за шкірою будь-якого типу і стану, в тому числі чутливою, з різними запальними проявами та недоліками.

Як діє:

Зволоження: сироватка допомагає утримувати вологу в шкірі, запобігаючи її зневодненню і роблячи її м'якою та пружною.
Живлення: вміст жирних кислот, які живлять і зміцнюють шкіру сприяючи її здоровому вигляду та покращуючи її текстуру. Антиоксидантний захист: сироватка має антиоксидантні властивості, які допомагають боротися з ушкодженнями від вільних радикалів І запобігають передчасному старінню шкіри.
Зниження запалення: має протизапальні властивості, які допомагають знизити запалення, подразнення і почервоніння шкіри.
Покращення кольору обличчя: регулярне використання сироватки сприяє покращенню тонусу шкіри, роблячи її яскравою та рівною.
Зменшення зморшок: сироватка допомагає зменшити появу зморшок, сприяючи зміцненню колагенових волокон у шкірі.
Регулювання себума: сироватка допомагає регулювати вироблення себума, що особливо корисно для жирної і проблемної шкіри.
Як використовувати:

Експрес відновлювальна маска перед важливою подією: коли часу в обмаль і шкіра потрібує живлення та відновлення тут и зараз, нанести сироватку на чисте обличчя, шию і область декольте, промасажуйте ніжними рухами, дозволяючи сироватці увібратися.
Додатковий збагачуючий компонент для щоденного догляду: додайте 2-3 краплі сироватки до вашого звичайного крему, маски, лосьйону, тоніку перед нанесенням на шкіру. Застосовуйте звичайним чином для забезпечення додаткового зволоження та живлення.
Курсом: сироватка має накопичувальний ефект, використовуйте сироватку двічі на день (ранок і вечір) протягом 12-24 днів. Після перерви курс можна повторити через 2-4 місяці.
Масло для нігтів: ніжно масажуйте сироватку до нігтів для покращення їх стану, укріплення та сприяння росту.
Масло для масажу тіла: завдяки своїм відновлюючим властивостям, сироватку можна використовувати як масло для масажу по всьому тілу.
Склад: олеїнова кислота, ліноленова кислота, лінолева кислота.

Одна ампула на 3-5 застосувань

Об'єм: 2мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Золотистий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?