Всі категорії
Додати товар

Хіт! сироватка з концентрованим вітаміном c bioaqua для обличчя та шиї probeauty

210 грн -24% 160 грн
Опис

✔️Доставка після 100% оплати на карту продавця або «Безпечною оплатою» Шафи. Якщо замовлення габаритне, перевізники вимагають пакування товарів у коробку. Моя коробка +10 грн, для замовлення "Безпечною оплатою" Шафи додайте коробку до покупки: https://shafa.ua/uk/home/podarki-i-upakovka/korobki/143729553-korobka
✔️Опис товару:
Об'єм: 100 мл. Підходить для будь-якого типу шкіри, вік 25+. Поставляється у скляній пляшці з піпеткою, поміщеній в фірмову коробку, запаяну зовні у заводську плівку.
Сироватка з високою концентрацією вітаміну С, має антиоксидантні властивості, здатна призупинити старіння шкіри та надати профілактичну дію. Після її застосування зміцнюються капіляри, а це є перешкодою до утворення купірозних проявів, а також сироватка не дозволяє утворюватися пігментним плямам на шкірі, має відбілюючу властивість. Сироватка з вітаміном С активно підживлює шкірний покрив вітамінами, зупиняє в'янення шкіри, активізує гідроліпідний захист. При регулярному використанні робить шкіру однотонною, добре пом'якшує та вирівнює тон обличчя, перешкоджає надмірній пігментації.
Результат помітний вже після першого використання, шкіра підтягується, набуває однакового тону, підвищується її пружність, звужуються пори, шкіра виглядає значно молодшою. Цей ефект закріплюється та відбувається активне відновлення епідермісу. Крім омолоджуючої дії, сироватка є захистом для шкіри від проявів пігменту, а також посилюється гідроліпідний шар, що підвищує власний імунітет.
Спосіб застосування: кілька крапель сироватки нанести на чисту шкіру обличчя, шиї та/або зони декольте, легкими масажними рухами втерти в шкіру до повного всмоктування. Можна застосовувати вдень та на ніч. Після процедури вмиватися не потрібно.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 100мл
Інгредієнти:
Вітамін Е

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?