Всі категорії
Додати товар

Антивікова сироватка з ретинолом minimalist retinol 0.6% face serum

480 грн
Опис

Антивікова сироватка середньої сили дії для боротьби з тонкими лініями та зморшками.

Сироватка для обличчя Minimalist Retinol 0,6%, що містить ретинол і антиоксидант коензим Q10, розгладжує тонкі лінії та зморшки, вирівнює тон шкіри, живить і згладжує шкіру. У поєднанні з відновлювальною олією шипшини та скваланом ця комбінація робить її потужною антивікованою сироваткою.

Підходить для всіх типів шкіри
Некомедогенний

Чому це особливе
Містить 0,6% чистого ретинолу в безводній формулі. Це формула середньої сили, що підходить для розгладження тонких ліній і зморщок.

Містить коензим Q10 — фермент, який є в кожній клітині нашого тіла. Він заряджає клітини шкіри енергією, що призводить до антиоксидантної дії, захищаючи нашу шкіру від окисного ушкодження, що так само допомагає повернути назад ознаки старіння.

Ретинол є нестабільною молекулою й окислюється в присутності води або світла. Цей продукт не містить води та як базовий інгредієнт використовує олію шипшини та сквалан. Крім того, ця сироватка постачається в пляшці з захистом від ультрафіолету, що робить її дуже стабільним ретинолом.

Усі інгредієнти постачаються від постачальників найвищої якості. Ретинол от BASF, Германия и коэнзим Q10 от Selco, Германия.

Використовуйте ввечері.
Почніть із кожного другого дня та через 2 тижні використання використовуйте його щодня.
Якщо ви новачок у ретинолі, ми рекомендуємо спочатку почати з формули Minimalist 0,3%, а потім перейти на неї за 2 місяці.
Це дасть вашій шкірі час виробити толерантність до ретинолу.
Наносьте на очищену шкіру після будь-яких сироваток на водній основі та перед зволожувальним кремом.
Під час використання цього продукту настійно рекомендується використовувати SPF.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой
Сфера застосування:
Обличчя
Інгредієнти:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?