Всі категорії
Додати товар

Lancome advanced genifique сироватка 50 мл + крем під очі 15мл+нічний крем 5 мл+ маска

3900 грн
Опис

ADVANCED GÉNIFIQUE- набір 4 шт
Подаруйте надзвичайну шкіру з легендарним Advanced Génifique від Lancôme.
Допоможіть зміцнити захисний бар’єр шкіри для здорової, сяючої шкіри за допомогою цього комплексу з 4 частин.

ПОВНОРОЗМІРНА СИРОВАТКА ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ ADVANCED GÉNIFIQUE (50мл)
ПОВНОРОЗМІРНА КРЕМ ДЛЯ ПІД ОЧІ GÉNIFIQUE (15мл)
МАСКА ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ ADVANCED GÉNIFIQUE - 28г - 1 шт
НІЧНИЙ КРЕМ ADVANCED GÉNIFIQUE (5мл)

Сироватка для обличчя Advanced Génifique зміцнює шкіру вологозахисний бар'єр в одній краплі. Міцний бар’єр шкіри від вологи допомагає зафіксувати зволоження та захистити від зовнішніх агресорів, зокрема забруднення, холоду та сухої погоди. Завдяки 10% пребіотику біфідусу, гіалуроновій кислоті та вітаміну Cg, ця антивікова сироватка допомагає покращити зовнішній вигляд тьмяної шкіри та ознаки старіння для помітно сяючої шкіри.

Нічний крем Advanced Génifique складається з 10% пребіотиків біфідусу, гіалуронової кислоти та комплексу потрійних керамідів. Цей нічний крем допомагає відновити бар’єр шкіри під час сну. Здоровий бар’єр від вологи допомагає шкірі утримувати зволоження, залишаючи шкіру здоровою та сяючою. Ніч за ніччю шкіра стає сильнішою та виглядає здоровішою.

Удосконалений крем для очей Génifique миттєво розгладжує тонкі зморшки та з часом усуває зморшки та темні кола, щоб очі стали помітно яскравішими. Удосконалений крем для очей Génifique із пребіотиком біфідусу та гіалуроновою кислотою допомагає прискорити відновлення бар’єру вологи. Міцний шкірний бар’єр допомагає зафіксувати зволоження та захистити від зовнішніх агресорів, включаючи забруднення, холодну та суху погоду.

МАСКА ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ ADVANCED GÉNIFIQUE надає шкірі сяйво, гладкість і зволоження всього за десять хвилин. Надає шкірі здоровий вигляд і помітно зменшує появу тонких зморшок.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 5мл
  • 15мл
  • 30мл
  • 50мл
Інгредієнти:
Вітамін Е Гіалуронова кислота
Сфера застосування:
Обличчя
Особливості:
Набір

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?