Всі категорії
Додати товар

Сироватка з пептидами elsym8 peptide serum

50 грн -6% 47 грн
Опис

Набор саше 2 шт - 50 грн
1 саше 1,5 мл
Elsym 8 Peptide Serum
Антивікова сироватка з пептидами
Професійна формула проти зморшок має інтенсивну зміцнювальну дію. Сироватка глибоко проникає в шкіру і допомагає досягти молодості завдяки пептидам та ботулопопептидам, що входять до її складу, які імітують
- Підтягує шкіру, роблячи її гладкою
- Насичує шкіру антиоксидантами
Уже після двох тижнів застосування ви помітите ефект ліфтингу і гладкість шкіри
Ефект сироватки проти зморшок:
✓ Розгладжує заломи на обличчі.
✓ Збільшує еластичність і пружність.
✓ Знімає м'язову напругу.
✓ Перешкоджає утворенню мімічних складок.
✓ Гальмує процеси старіння.
✓ Глибоко зволожує.
✓ Вирівнює тон і мікрорельєф обличчя.
✓ Надає шкірі тонус і сяйво.

Основні діючі інгредієнти:
• Пептиди активізують синтез колагену й еластину, сприяють оновленню
- Oligopeptide-91 Clostridium Botulinum Polypeptide-1 – це пептид, синтезований із білка ботулінічного нейротоксину. На відміну від ін'єкцій ботоксу, актив не «заморожуватиме» міміку, але допоможе скоригувати проблемні зони та зменшити видимість зморшок та шкірних заломів.
- Palmitoyl Tripeptide-1 (Matrixyl 3000) - стимулює вироблення колагену. Пептид допомагає скоротити глибину зморшок та покращити текстуру шкіри.
- sh-Oligopeptide-2, sh-Polypeptide-1, sh-Polypeptide-2 - епідермальні фактори росту сприяють регенерації клітин шкіри
- Acetyl Hexapeptide-8 - відомий і пептид, що зарекомендував себе, дія заснована на розслабленні м'язів обличчя, що зменшує мімічні зморшки і сповільнює появу нових, сприяючи збереженню молодості шкіри.
- Copper Tripeptide-1 (Трипептид Міді) активізує вироблення колагену та еластину в шкірі, оновлюючи епідерміс, підвищуючи його тургор, покращуючи мікрорельєф (матриксил скорочує глибину зморшок до 45%) та відновлюючи цілісність тканин.
• Ніацинамід прискорює оновлення шкіри, покращує її еластичність та бар'єрну функцію, ефективно вирівнює поверхню шкіри та освітлює вікові пігментні плями.
• Полімолочна кислота є активним інгредієнтом, який стимулює вироблення колагену і відновлює шкіру. Вона також допомагає зберегти колір обличчя - зморшки зменшуються, а пружність і еластичність підвищуються.
• Ботулін - активний інгредієнт сироватки, який допомагає зберегти молодість і свіжість! Цей потужний білок, що виробляється особливими бактеріями блокує нервові імпульси до м'язів обличчя.

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Золотистий
Розмір:
  • 3мл
Інгредієнти:
Сфера застосування:
Обличчя
Класифікація:
Особливості:
Набір

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?