Всі категорії
Додати товар

Киснева ліфтинг-есенція medi-peel peptide 9 volume lifting all in one essence пробник 1,5 мл

35 грн -6% 33 грн
Опис

Нова киснева ліфтинг-есенція Medi-Peel Peptide 9 Volume Lifting All In One Essence пробник 1,5 мл
Киснева ліфтинг-есенція з пептидами Medi-Peel Peptide 9 Volume Lifting All In One Essence призначена спеціально для шкіри з віковими змінами: засіб робить її насиченою, пружною і повертає здорове сяйво. Ефективно бореться з ознаками старіння, сприяє скороченню виражених зморшок та шкірних заломів, розгладжує мімічні зморшки.
Ефективно заповнює нерівності мікрорельєфу і відновлює цілісність ліпідної мантії, дарує природну пружність і об'єм. Значно ущільнює тканини, стимулює синтез власних колагенових волокон та підвищує еластичність шкіри. Має підтягуючу дію, формує овал обличчя і підкреслює контури.
Продукт містить багатий комплекс пептидів:
SYN-AKE - це синтетична речовина, яка імітує функції зміїної отрути, давно відомої як приголомшливий засіб у боротьбі з віковими змінами.Він розслаблює мімічні м'язи, що дозволяє зменшити рухову активність обличчя та запобігти появі зморшок.
Аргірелін (Acetyl Hexapeptide-8) — пептид з ботулоподібною дією, розслаблює лицьові м'язи та запобігає утворенню мімічних зморшок та шкірних заломів.
Нонапептид-1 (Nonapeptide-1), що складається з 7 амінокислот, запобігає синтезу тирозинази - ферменту, що стимулює транспортування меланіну в клітини, за рахунок чого перешкоджає утворенню пігментних плям.
Трипептид міді (Copper Tripeptide-1) підвищує синтез колагену та еластину, надає пружність, виявляє зміцнюючу, протизапальну та антиоксидантну дію, зменшує вираженість зморшок і прискорює регенерацію.
Трипептид-1 (Tripeptide-1) запобігає ознакам фотостаріння, підвищує вироблення власного колагену та пригнічує деградацію колагенових волокон, бореться з вільними радикалами.
Гексапептид-9 (Hexapeptide-9) стимулює фібробрасти та покращує вироблення колагену, розгладжує шкіру та зменшує глибину зморшок та заломів.
Пальмітоїл пентапептид-4 (Palmitoyl Pentapeptide-4) - добре вивчений омолоджуючий пептид, що складається з 5 амінокислот. Є субфрагментом білка колагену 1, зменшує глибину зморшок та заломів, покращує текстуру шкіри. За ефективністю не поступається ретинолу, у своїй бракує подразнення.
1% запатентованого комплексу BL Fill UP, отримуваного з екстрактів бурої морської водорості фукусу пухирчастого і чорноголовки звичайної, є головною особливістю есенції. Він має сильну антиоксидантну активність і помітно омолоджує. Багатий дубильними речовинами, ефірними маслами, сапонінами, танінами та бета-каротином, які наповнюють шкіру поживними елементами, усувають сухість та зневоднення.
Додаткові компоненти:
Волюфілін (Anemarrhena Asphodeloides Root Extract) - речовина, екстрагована з анемаррени, він збільшує щільність і об'єм шкіри, надаючи ефект, схожий на ліпофілінг.
Ферменти лактобактерій освітлюють, зволожують, усувають почервоніння, регулюють вироблення меланіну в епідермісі, м'яко відлущують ороговілий шар і прискорюють процеси регенерації.
Гідролізований колаген та еластин відновлюють цілісність тканин епідермісу та вбудовуються у пошкоджені ділянки, зміцнюючи структуру зсередини. Зміцнюють клітинні стінки та активізують білковий обмін, підтримують матрикс шкіри.
4 види гіалуронової кислоти проникають у глибокі шари епідермісу, активно зволожують, підтримують оптимальний рівень гідратації. Утворюють захисний шар, який не дає випаруватися волозі.
Полімолочна кислота застосовується у професійній косметології. Це біостимулятор, який запускає природне вироблення колагену та відновлення шкіри, помітно підвищує пружність і еластичність, сприяє розгладжуванню зморшок і бореться з пігментацією.
MultiEx BSASM® Plus - запатентований рослинний комплекс, що складається з розмарину, ромашки, камелії, центели, солодки, гречаника і шоломника байкальського. Пригнічує запальний процес, має антисептичну дію і бореться з розмноженням бактерій. Відмінно підходить для шкіри з куперозом, розширеними порами та нерівним тоном.
Підходить для сухої, нормальної та комбінованої шкіри.

Стан: Новий
Колір:
  • Фіолетовий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Другой
Призначення:
Інгредієнти:
Сфера застосування:
Обличчя
Класифікація:

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?