Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Сиворотка для обличчя beauty of joseon

430 грн
Опис

В наявності сиворотки Beauty of Joseon .
Виробник : Корея
Вага : 30 мл
Нові ! Запаковані ! 4 види , дивіться фото з описом кожної сиворотки , будь ласка. Шафа доставка 🚚/ безпечна угода. Не липнуть на обличчі , швидко поглинаються , можна закривати кремом , не скочуються на обличчі , підходять як основа для тональних засобів .

Бренд Beauty of Joseon має у своєму асортиметі сироватки з різними ефектами для конкретних цілей.
1)Сироватка на основі гідролату женьшеню та муцину равлика допомагає у відновленні та регенерації шкіри, живить та зволожує, сприяє покращенню пружності та еластичності тканин, попереджує утворення зморшок, вирівнює
загальний тон обличчя.
2)Заспокійлива сироватка на основі гідролату зеленого чаю зволожує шкіру та насичує її поживними речовинами, заспокоює та знімає почервоніння, покращує тонус шкіри.
3)Висококонцентрована сироватка на основі 60% екстракту прополісу та 2% ніацинаміду для ефекту сяйва шкіри. Відмінно зволожує та помʼякшує шкірний покрив, бореться з нерівномірним та тьмяним тоном, заряджаючи шкіру енергією та необхідними поживними речовинами.
4)Сироватка на основі 68% гідролату рисових висівок для глибокого зволоження, живлення, боротьби з пігментацією та для ефекту сяйва шкіри.
Ціна кожної з сироваток 30 мл - 450 грн .

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • 30мл
Сфера застосування:
Обличчя
Класифікація:
Вік:
Для всіх
Інгредієнти:
Формат:
Баночка
Продавець
beaut...
beautyshop.shop
Супер-продавець
Дніпро
85% виконаних замовлень
Була