Всі категорії
Додати товар

Антивікова ампульна сироватка з полінуклеотидами та пептидами usolab bio renaturation...

1765 грн -33% 1200 грн
Опис

Пробників більше не має !

50 мл
Концентрована сироватка для відновлення та оновлення пошкодженої, в'янучої та зрілої шкіри. Допомагає мінімізувати ознаки вікових змін, розгладжує мімічні зморшки, усуває в'ялість, тьмяність та пігментацію. Активна формула з високою концентрацією PDRN підвищує пружність та тонус, працює над корекцією кольору та наслідками стресу на обличчі. USOLAB Bio Renaturation Repair Ampoule містить стовбурові клітини лосося, що відновлює шкіру і захищає ДНК від пошкоджень. Підвищує рівень гідратації, стимулює проліферацію колагену, еластину, звужує пори. Після регулярного використання шкіра отримує чіткий овал, ліфтинг, здорове сяйво та оптимальне зволоження. Текстура ампули гелева, комфортна, на шкірі перетворюється на воду, швидко вбирається.

Активні компоненти:
Екстракт тремели (крижаний гриб) 10% - підвищує вологоутримуючі властивості дерми, зміцнює кровоносні капіляри, а також згладжує шорсткості та мікрозморшки.
Полінуклеотиди PDRN (100 000 ppm) – стимулюють синтез необхідних білків та активують процеси регенерації та репарації тканин, сприяють нормалізації меланогенезу. Відновлюють пошкоджені ділянки ДНК і безпосередньо діють на фібробласти, які беруть участь у синтезі гіалуронової кислоти, колагену та еластину.
Комплекс з 31 пептиду, у тому числі EGF, FGF та GHK - зміцнює щільність та еластичність шкіри, гальмують окислювальні процеси, перешкоджають утворенню вільних радикалів та допомагають протистояти агресивним факторам зовнішнього середовища. Відновлюють здатність старіючих клітин до фізіологічної регенерації.
Екстракт центели азіатської - відновлює пошкоджений захисний бар'єр, сприяє загоєнню та регенерації. Знімає почервоніння, подразнення та запалення, знижує чутливість. Має антимікробні та антибактеріальні властивості, має здатність розчиняти захисну оболонку бактерій. Зміцнює стінки капілярів та судин, стимулює кровообіг та зменшує прояви куперозу.
Убіхінон та глутатіон – потужні антиоксиданти мінімізують наслідки згубного впливу зовнішніх факторів. Підвищують еластичність, борються з ознаками в'янення та старіння, зменшують кількість та вираженість зморшок. Освітлюють та усувають дефіцит вологи, прискорюють процеси відновлення та зміцнення епідермального матриксу.
Ніацинамід та аденозин – надають потужну антивікову та освітлювальну дію, усувають тьмяність та пігментацію, зволожують дерму та перешкоджають трансепідермальній втраті вологи.
Спосіб застосування:
Нанести кілька крапель ампульної сироватки після тонера, делікатно розподіливши по обличчю м'якими рухами, що масажують. Можна використовувати в ранковій та вечірній рутині.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 50мл
Інгредієнти:
Сфера застосування:
Обличчя
Формат:
Класифікація:
Продавець
sonia8874
sonia8874
Одеса
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?