Всі категорії
Додати товар

The ordinary - the clear set - набір косметики для проблемної шкіри

900 грн
Опис

The Ordinary - The Clear Set

3-ступеневий набір для очищення шкіри із саліциловою кислотою від The Ordinary
The Ordinary - The Clear Set - набір, що пропонує цілеспрямований догляд, розроблений для шкіри, схильної до появи прищів. До набору входять:
Glucoside Foaming Cleanser - пінка у формі гелю, що сприяє ефективному очищенню та видаленню забруднень. Вона допомагає підтримувати рівень зволоженості шкіри, покращуючи її тон, текстуру, сяйво та пружність за умови регулярного використання. Засіб створений на основі м'яких поверхнево-активних речовин. Об'єм - 50ml.
Salicylic Acid 2% Solution - сироватка на водній основі з оптимальною концентрацією саліцилової кислоти, що бореться з висипаннями та видаляє мертві клітини шкіри, які можуть закупорювати сальні залози. Відлущувальна дія засобу допомагає помітно зменшити комедони, що сприяє освітленню та очищенню шкіри обличчя. Об'єм засобу - 30ml.
Natural Moisturizing Factors + Beta Glucan - легкий, гелевий зволожувальний крем, розроблений для забезпечення зволоження на цілий день вже після одного нанесення. До складу входять натуральні зволожувальні речовини, бета-глюкан та цераміди, для зміцнення захисного бар'єра. Сечовина пом'якшує, а гіалуронат натрію підвищує рівень зволоження шкіри. Об'єм - 30ml.
Виробник рекомендує набір для таких типів шкіри та косметичних дефектів:

усі типи шкіри,
забруднена шкіра,
шкіра з акне,
шкіра з комедонами.
Спосіб використання:

Glucoside Foaming Cleanser - нанести засіб на долоні, а потім масажними рухами розподілити по вологій шкірі обличчя. Після очищення змити.
Salicylic Acid 2% Solution - після очищення шкіри нанести сироватку на все обличчя або на окремі ділянки. Використовувати у вечірньому догляді.
Natural Moisturizing Factors + Beta Glucan - наносити невелику кількість крему на шкіру обличчя під час ранкового та вечірнього догляду.
Перед першим використанням виконайте тест на алергію. Перевірте наш тест на алергію, щоб дізнатися більше.

Країна походження: Канада.
Країна виробництва: Канада.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 30мл
Класифікація:
Натуральна Корейська
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Сфера застосування:
Обличчя
Формат:
Баночка
Категорія:
Для жінок

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?