Всі категорії
Додати товар

Сироватка з золотом і пептидами farmstay 24k gold&peptide solution prime ampoule

430 грн
Опис

Код 876

Ампульна антивікова сироватка із золотом і пептидами FarmStay 24K Gold&Peptide Solution Prime Ampoule має інтенсивну омолоджуючу дію на шкіру, підвищує її пружність і еластичність, бореться з вже наявними зморшками і перешкоджає появі нових, вирівнює тон. Глибоко зволожує шкіру та насичує її вітамінами.

Колоїдне золото сприяє максимально швидкому та глибокому проникненню їх у шкіру, забезпечує інтенсивний ліфтинг, насичує шкіру вологою та киснем. Нині у косметології використовують золото, яке виконує відразу кілька функцій. Воно не тільки має бактерицидну дію, але й значно підвищує здатність шкіри до поглинання, збереження вологи та є чудовим «провідником» для біологічно активних компонентів.

Маточне молочко забезпечує тривале зволоження сухої шкіри. Маточне молочко, багате на поживні речовини, є кондиціонером для полегшення оновлення клітин шкіри. Молочко має природні регенеруючі, живильні та стимулюючі властивості, надає сяйва та життєвої сили для всіх типів шкіри.

Пептиди – це речовини органічного походження, які активно впливають стан шкіри обличчя. Пептиди сприяють розгладжуванню зморшок, і протистоять появі нових, підвищують еластичність і пружність шкіри, покращують колір обличчя, мають інтенсивну зволожуючу дію. Пептиди відновлюють контур обличчя та сприяють регенерації клітин, запускаючи процеси самовідновлення.

Після застосування Ваша шкіра стане зволоженою та наповненою, підвищиться її пружність та еластичність, а також розгладяться зморшки.

Спосіб застосування: нанести сироватку на очищену та тонізовану шкіру обличчя легкими рухами масажними лініями.

Об'єм 250 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
Розмір:
  • 250мл
Класифікація:
Органічна
Об'єм:
250 мл
Тип шкіри:
Призначення:
Інгредієнти:
Вітамін Е Пептиди Алое
Сфера застосування:
Обличчя

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?