Всі категорії
Додати товар

Ампульна багатофункціональна сироватка з муцином равлика farm stay escargot noblesse intensive

393 грн
Опис

код 216

Інтенсивний засіб преміум-класу для омолодження шкіри із серії Escargot Noblesse Intensive від FarmStay.

У складі засобів екстракт слизу королівського равлика. Така косметика має відновлюючу дію, запускаючи процеси омолодження на клітинному рівні, а також досить швидко покращує зовнішній вигляд шкіри, робить її більш доглянутою.

Екстракт слизу равлика містить практично всі компоненти, без яких наша шкіра швидше в'яне.

У складі слизу колаген та еластин (грають важливу роль у підтримці еластичності та тонусу шкіри), алантоїн (регенеруючий компонент, що сприяє відновленню шкіри), вітаміни А, С, Е (відповідають за зволоження та харчування шкіри, захищають її від вільних радикалів та передчасного старіння) ), гліколева кислота (сприяє відлущуванню ороговілого шару шкіри, має протизапальну дію), антибіотики (захист шкіри від впливу шкідливих мікроорганізмів), сонцезахисний фільтр (захист від УФ-випромінювання). Равликовий слиз усуває лущення, сприяє загоєнню запалень, розсмоктує плями пост-акне.

Легка гелева текстура швидко доставить корисні речовини найглибші шари шкірного покриву.

Завдяки поєднанню очисних функцій тоніка, що зволожують сироватки та регенерують емульсії, засіб дозволяє заощадити на частих походах до косметолога та купівлі цілого арсеналу косметичних продуктів.

Достатньо регулярно наносити ампульну сироватку після вмивання, і тканини отримуватимуть достатньо харчування, зволоження та догляду.

Крім того, у сироватці містяться натуральні екстракти магнолії, лілії, лаванди та алое. Вони додатково живлять і насичують дерму мікроелементами, знімають запалення, зволожують та дезінфікують.

Не містить шкідливих добавок, мінеральних олій, синтетичних ароматів та інших елементів.

При регулярному застосуванні сироватки з екстрактом равлика шкіра стає більш підтягнутою, пружною та еластичною, зморшки стають менш вираженими, освітлюється пігментація.

На чисту, злегка вологу шкіру нанесіть невелику кількість сироватки і рівномірно розподіліть її. Уникайте контакту з очима.

Об'єм 250 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 250мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?