Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Medi-peel mezzo filla eye serum концентрована пептидна сироватка для шкіри навколо очей

540 грн
Опис

Концентрована пептидна сироватка для шкіри навколо очей Medi-Peel Mezzo Filla Eye Serum

Концентрована формула сироватки містить пептиди, які сприяють зміцненню контурів обличчя, підвищенню загального тонусу шкіри, зміцненню колагенових волокон.

Ексклюзивний коктейль із запатентованим інгредієнтом компанії Sederma MATRIXIL 3000, PLA волокно, діє як заповнювальна еластична нитка, допомагаючи активним компонентам проникати і абсорбуватися шкірою.

Пептиди відіграють важливу роль у відновленні нормального функціонування клітин, вони мають високу антиоксидантну активність, тому шкіра під їхнім впливом омолоджується, а загальне старіння - сповільнюється. Пептиди впливають на вироблення генів, відповідальних за розмноження клітин, а це має прямий стосунок до оновлення шкіри. Вони виступають у ролі носіїв інформації на клітинному рівні: вони передають клітинам відповідні сигнали, запускаючи процеси самовідновлення.

Сироватка забезпечує глибоке зволоження протягом 24 годин завдяки подвійній концентрації гіалуронової кислоти.

Використовуйте засіб на проблемних ділянках шкіри, наносьте товстим шаром на ділянки глибоких зморшок. Засіб має текстуру, що швидко проникає, легко поглинається і не залишає липкого ефекту.

Спосіб застосування: нанесіть засіб на шкіру очей, м'яко вмасажуйте.

30 мл
Повернення не передбачено.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Сріблястий
Розмір:
  • 30мл
Об'єм:
30 мл
Призначення:
Антивікове Живлення Тонізуюче Зволоження