Всі категорії
Додати товар

Tiam pore minimizing 21 serum концентрована сироватка себорегулююча

14 грн
Опис

Концентрована себорегулювальна сироватка TIAM Pore Minimizing 21 Serum
Засіб ефективно звужує пори, мінімізує їхній розмір, роблячи їх менш помітними. Серум усуває надлишки шкірного жиру, нормалізує роботу сальних залоз і не допускає надмірного виділення себума. Забезпечує матовість шкіри, і запобігає появі сального блиску.

Освітлює і вирівнює загальний колір шкіри, усуває пігментацію, зміцнює тургор і зволожує епідерміс. Синергія ніацинаміду і цинку забезпечує шкірі доглянутий вигляд, м'якість, еластичність і здорове світіння. Текстура легка і водяниста, добре розподіляється і миттєво вбирається, не залишаючи липкості або жирного блиску.

Активні компоненти:

-Ніацинамід (20%) - водорозчинний Вітамін В3, має здатність блокувати синтез меланіну, освітлює і вирівнює тон і текстуру шкіри, зменшує почервоніння і пігментні плями. Бореться з акне, звужує розширені пори, стимулює синтез колагену, підвищує захисні функції шкіри. Зволожує і допомагає знизити трансепідермальну втрату вологи з епідермісу.

-Цинк PCA (1%) - має антисептичну і загоювальну дію, регулює вироблення шкірного сала, поступово його нормалізує, звужує пори і матує шкіру природним чином.

-Гідролат кори білої верби - є природним джерелом саліцилової кислоти (BHA кислота), чинить делікатну відлущувальну дію. BHA кислоти, діючи в сальних протоках, розчиняють зв'язки між змертвілими клітинами епідемісу і посилюють їхнє відлущування, що перешкоджає закупорюванню пір і є чудовою профілактикою проти запалень і висипань.

-Алантоїн (екстракт з листя і коріння камфори) - має пом'якшувальні та зволожувальні властивості, заспокоює запалення і подразнення різного характеру, а також відновлює її бар'єрні властивості.

Спосіб застосування:

Нанести невелику кількість засобу на попередньо очищену і тонізовану шкіру обличчя, розподілити м'якими поплескуючими рухами. Обов'язково використовувати сонцезахисні засоби в період застосування сироватки.

1.2мл

Повернення не передбачено.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Жовтий
Розмір:
  • Другой
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Антиакне Матуюче Живлення Тонізуюче Зволоження

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?