Всі категорії
Додати товар

Сироватка відновлює та освітлює для обличчя з вітамінами і пробіотиками fortheskin...

430 грн
Опис

Код 2321

Оздоровити шкіру, надати їй оновленого вигляду та ефектного сяйва допоможе відновлююча сироватка для обличчя з вітамінами та пробіотиками Radiance Vita Bio-EX Ampoule Serum від південнокорейського косметичного бренду Fortheskin. Засіб приводить у норму водно-жировий баланс шкіри, вирівнює тон та мікрорельєф обличчя, зменшує виразність вікових ознак. Однією з переваг сироватки є те, що вона підходить для всіх типів шкіри. Висококонцентрований склад дозволяє досягти максимального ефекту зволоження, витрачаючи мінімальну кількість засобу. Сироватка добре вбирається, не містить комедогенних компонентів

Пробіотики — сприяють нормалізації мікробіоми шкіри, перешкоджають розвитку патогенної мікрофлори, виникненню висипів, запалень та інших проблем. Користь пробіотиків також полягає в тому, що вони допомагають підтримувати водний баланс дерми, покращують колір та текстуру шкіри.

Вітаміни — у складі сироватки містяться вітаміни B3, B5, E, C. У комплексі вони дозволяють зробити шкіру здоровішою, зміцнити місцевий імунітет. Крім того, кожен вітамін має унікальну дію. Так наприклад, B3 або ніацинамід сприяє природному синтезу керамідів та жирних кислот, що формують ліпідну мантію шкіри, захищає від пігментації, забезпечує зволоження та пом'якшення шкіри. Вітамін B5 (пантенол) має подібні властивості і до того ж чинить сильний протизапальний ефект, прискорює процес загоєння. Вітамін С — дієвий антиоксидант. Він освітлює дерму, підвищує її тонус, запобігає фотостарінню. Попередити в'янення шкіри допомагає й вітамін Е. Компонент перешкоджає окисному стресу, здійснює детоксикацію шкіри.

Гіалуронова кислота — уповільнює появу зморшок і забезпечує максимальне зволоження, позитивно впливає на загальний стан дерми, зміцнює її імунні функції. Гіалуронова кислота підвищує пружність шкіри, робить її більш м'якою та ніжною, на тривалий час дарує відчуття комфорту та свіжості.

Рослинні екстракти — засіб містить екстракти зеленого чаю, алое, редьки, центели, броколі, ріпаку та інші. Ці інгредієнти щедро зволожують дерму, надають їй м'якість і ніжність, роблять зморшки менш помітними, попереджають появу в'ялості, тьмяності шкіри. Екстракти добре тонізують, покращують кровообіг, знімають набряклість, чинять ранозагоювальну та антисептичну дію.

Застосування:
Після очищення шкіри та етапу тонізації нанеси необхідну кількість сироватки на обличчя та обережно помасажуй до повного вбирання.

70 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • 75мл
Класифікація:
Мас маркет
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антивікове