Всі категорії
Додати товар

Medi-peel red lacto collagen ampoule колагенова ампула з лактобактеріями і амінокислотами

17 грн
Опис

ЕХР 22.08.2024

Колагенова ампула з лактобактеріями і амінокислотами Medi-Peel Red Lacto Collagen Ampoule робить шкіру щільнішою і міцнішою, розгладжує мікрорельєф, відновлює пружність і еластичність. Ампула має підтягувальну дію, допомагає в боротьбі з розширеними порами, покращує текстуру шкіри.
Засіб всебічно працює над поліпшенням стану шкіри з розширеними порами: зменшує їхню глибину і виразність, знижує області та частоту прояву пор, вирівнює рельєф обличчя і зміцнює волокна епідермісу. Активно зволожує і сприяє утриманню вологи, підтримує оптимальний гідро-ліпідний баланс протягом дня.
Ампула відновлює і підсилює захисний бар'єр шкіри, оберігає від агресивного впливу зовнішніх факторів. Заспокоює подразнення і почервоніння, зменшує вогнища запалення, вирівнює тон.
Засіб має згущену консистенцію, швидко поглинається шкірою, не утворюючи липкості та стягнутості.
Основні діючі інгредієнти:
Ферменти лактобактерій підтримують природну мікрофлору шкіри, покращують структуру колагену, підвищуючи пружність шкіри. Мають освітлювальну дію, зменшують прояв пігментації.
Ніацинамід уповільнює доставку меланіну до епідермісу, зменшує гіперпігментацію і покращує колір обличчя. Знижує чутливість шкіри до зовнішніх подразників, сприяє виробництву колагену і підвищенню щільності. Зменшує трансепідермальну втрату вологи та захисний бар'єр шкіри.
Ферменти біфідобактерій зміцнюють захисний бар'єр шкіри, зміцнюють імунітет і регулюють обмін речовин.
Гідролізований колаген відновлює структуру епідермісу зсередини, зміцнює стінки клітин, покращує болковий обмін. Підтримує матрикс шкіри, розгладжує зморшки і заломи.
Амінокислоти відновлюють структуру тканин епідермісу, зміцнюють волокна, роблять шкіру щільнішою. Підтримують цілісність епідермісу, надають еластичність і пружність.
Комплекс пептидів нормалізує вироблення колагену й еластину, розгладжує шкіру, вирівнює рельєф. Покращує колір шкіри, надає їй здорового сяйва і пружності.
Гіалуронова кислота проникає в глибокі шари епідермісу, активно зволожує клітини, сприяє утриманню вологи в шкірі. Утворює захисний шар, який не дає волозі випаруватися.
Підходить для догляду за проблемною шкірою з розширеними порами.

1,5 мл

Повернення не передбачено.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Червоний
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?