Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Відновлювальна сироватка з екстрактом ноні celimax the real noni energy ampoule

750 грн
Опис

Активні інгредієнти: Кераміди, екстракт ноні, Рослинні екстракти
Тип шкіри: Вікова, Усі типи, Жирна, Комбінована, Нормальна, Суха
Основна дія: Відновлення, омолодження, Живлення, Розслаблення, Ліфтинг, заспокоєння, підвищення пружності й еластичності, Зволоження
Об'єм: 30 мл
Вік: 25+, 30+, 35+, 40+

Сироватка для обличчя NONI ENERGY AMPOULE — освіжна енергія суперфуду НОНІ для сухої та тьмяної шкіри. Склад сироватки збагачений 71.77% екстрактом Ноні та містить 0.04% аденозину одночасно живить і зволожує шкіру, сприяє згладженню дрібних зморщок і вирівнюванню тону обличчя. Заспокоює подразнену шкіру, захищає від руйнівної дії вільних радикалів, що входять до складу натуральних вітамінів і мінералів.
Для ефективного розв'язання проблем шкіри — екстракт плодів фрукта НОНІ був обраний основним компонентом у складі сироватки. Адже він відомий своїми протизапальними, антиоксидантними та зволожувальними властивостями. Фрукт Ноні (лат. Моринда цитрусолінна) — це тропічна рослина, яка росте на Тихоокеанських островах. Суперфуд НОНІ без перебільшення називають "Дером Богов", відомий як джерело натуральних антиоксидантів, вітамінів і мінералів корисних для нашої шкіри.
Автоматичний дозатор допомагає економно витрачати продукт і зручно розподілити сироватку по всьому обличчю. Зазвичай висококонцентровані сироватки складно наносити, але бренд CELIMAX через безліч тестів розробив особливу формулу сироватки, яка має густу концентрацію, але водночас швидко вбирається в шкіру, не залишає відчуття липкості, а більше зволожений фініш.
Спосіб застосування: Після очищення шкіри та застосування тонера, нанесіть невелику кількість засобу на шкіру та ніжно вмасуйте його подушечками пальців. Закрийте догляд кремом.

Стан: Новий
Колір:
  • Салатовий
  • Білий
Розмір:
  • 30мл
Об'єм:
30 мл
Тип шкіри:
Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення: