Всі категорії
Додати товар

Антиоксидантний серум mary&may idebenone + blackberry complex serum

399 грн -13% 350 грн
Опис

Висококонцентрований серум для антиоксидантного захисту та попередження передчасних процесів старіння нашої шкіри! Стимулює захисні функції шкіри, що допомагає її протистояти агресивним зовнішнім факторам, а також захищає клітини від окисного дії вільних радикалів. Серум вирівнює мікрорельєф, відновлює пружність шкіри, розгладжує зморшки і робить шкіру більш рівний тон і свіжий вигляд!

Ідебенон (1000ppm) - це потужний антиоксидант широко використовується в антивікової косметики, він ефективно розгладжує зморшки, зволожує і перетворює шкіру! Вважається, що він працює краще ніж вітамін E,C і в10 разів могутніше, ніж Коэнзим10.
Склад посилений потужним комплексом темних ягід (20%), включаючи ягоди асаї, чорницю і ожину, які містять у своєму складі більш ніж 150 різновидів флавоноїдів - одні з найпотужніших антикосидантов, що блокують дію вільних радикалів. Ожина містить у високих концентраціях Антоціан (рідкісний поліфенол), який активно бореться з згубним впливом вільних радикалів.
Сироватка має легку консистенцію і напівпрозорий бурштиновий відтінок, який обумовлений високим вмістом Идобенона.

Всі інгредієнти в складі сертифіковані EWG та безпечні для використання. Дерматологічно протестовано і визнане безпечним для чутливої шкіри обличчя. НЕ містить шкідливих хімічних компонентів, які можуть спровокувати алергічні реакції або подразнення, такі як: синтетичні ароматизатори, барвники, парабени, етанол, мінеральні олії, ПАВ та інші. Продукція не тестується на тваринах (Cruelty Free)

Спосіб застосування: На очищену шкіру обличчя, після застосування тонера, нанесіть сироватку масажними рухами. Поплескайте подушечками пальців по шкірі, щоб засіб швидше вбралося.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Бордовий
Розмір:
  • Onesize
  • 15мл
  • 30мл
Класифікація:
Органічна Професійна
Тип шкіри:
Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Антивікове

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?