Всі категорії
Додати товар

Освітлююча сироватка з екстрактом айви mary&may niacinamide + chaenomeles sinensis serum

365 грн -5% 350 грн
Опис

Сироватка, що освітлює, з екстрактом айви Mary&May Niacinamide + Chaenomeles Sinensis Serum усуває пігментні плями і постакне, вирівнює тон шкіри і наповнює шкіру здоровим сяйвом. Робить рельєф обличчя більш підтягнутим, звужує розширені пори, знижує жирність шкіри.
Сироватка чудово зволожує, усуває зневоднення та підтримує водно-ліпідний баланс. Усуває тьмяність та почервоніння, вирівнює тон та покращує колір обличчя, наповнює шкіру здоровим сяйвом. Допомагає зняти ознаки втоми та набряклість.
Сироватка чудово зволожує, усуває сухість та лущення, робить шкіру м'якою та бархатистою. Перешкоджає появі почервоніння та висипу, зміцнює захисний бар'єр, підвищує імунітет шкіри.
Головним інгредієнтом лосьйону є екстракт айви (93%).
Айва - багате джерело вологи, вітаміну С і танінів, які мають потужну освітлювальну дію. Забезпечує антиоксидантний захист від ультрафіолету та вільних радикалів, перешкоджає появі зморшок та небажаної пігментації.
Сироватка має згелену текстуру, моментально вбирається, не залишаючи липкості. Містить перевірені безпечні інгредієнти (EWG1) без спірних компонентів.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
  • 15мл
  • 30мл
Класифікація:
Органічна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антивікове Живлення Зволоження

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?