Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Освітлююча сироватка з вітаміном ц youth to the people 15% vitamin c

70 грн -10% 63 грн
Опис

3 мл

Стоимость полноразмерного средства 68 долларов (около 2500 грн), хорошая возможность познакомиться со средством в миниатюре)

Эта первая в своем роде сыворотка клинического класса с 15% витамином С усилена чистым кофеином растительного происхождения из суперлистьев мате и гуаюсы, которые мгновенно осветляют кожу, заметно уменьшают утреннюю отечность и увлажняют ее.

РЕАЛЬНЫЕ РЕЗУЛЬТАТЫ - Через 1 неделю
→ 84% согласны с тем, что кожа выглядит ярче
→ 84% заметили заметное улучшение общего тона кожи

РЕАЛЬНЫЕ РЕЗУЛЬТАТЫ - после 4 недель использования
→ 90% відзначили загальне поліпшення кольору шкіри → 87% згодні з тим, що шкіра виглядає яскравіше → 87% згодні з тим, що шкіра виглядає свіжий вигляд → 80% помітили помітне поліпшення текстури шкіри *На основі тижневого дослідження споживчого сприйняття з участю 30 осіб у віці від 19 до 55 років . Переваги: 15% комплекс вітаміну С: у нашій формулі професійного рівня об'єднані три потужних джерела вітаміну С — етил аскорбінова кислота, тетрагексилдецил аскорбат (THD Ascorbate) і аскорбилфосфат магнію — для максимальної ефективності і стабільності. Yerba Mate + Guayusa: цей екстракт суперлистьев з високим вмістом кофеїну підсилює мікроциркуляцію, зменшує ранкову набряклість. Маракуйя: з високим вмістом антиоксидантів допомагає боротися з вільними радикалами. Драконий фрукт: сприяє здоров'ю шкіри і поповнює її необхідною вологою. Сквалан: пом'якшувальний засіб, що забезпечує невагоме зволоження і утримує вологу.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize