Всі категорії
Додати товар

Зволожуюча відновлююча сироватка it's skin 10 formula power co effector

430 грн
Опис

Склад продукту: Рослинний колаген. Колаген утворює на шкірі захисний шар, який допомагає утримувати вологу і захищає від передчасних вікових змін. Він також розгладжує шкіру, забезпечуючи ефект ліфтингу і зменшуючи вираженість зморшок. Полиглутаминовая кислота. Це активний зволожувач, який захищає шкіру від сухості, стягнутості і лущення. Він також стимулює загоєння ушкоджень, нейтралізує негативні впливи навколишнього середовища і уповільнює вікові зміни. Гидрогенезированное касторове масло. Масло пом'якшує, живить і оздоровлює шкіру. Воно запобігає запалення, заспокоює подразнення, розгладжує поверхню шкіри, усуває сухість, свербіж і лущення. Гліцерин. Цей компонент інтенсивно пом'якшує і зволожує шкіру. Він поглинає молекули води з навколишнього середовища і допомагає їм утримуватися в міжклітинному просторі. Гліцерин зменшує глибину зморшок і усуває свербіж, відчуття стягнутості та лущення. Переваги використання Омолодження. Активні компоненти сироватки борються з млявістю і в'ялістю шкіри, вирівнюють її текстуру, підвищують пружність і еластичність. Вони стимулюють вироблення власного колагену, активізують обмін речовин і уповільнюють прояв вікових змін. Оздоровлення. Сироватка зміцнює здоров'я шкіри, прискорює загоєння ушкоджень, знімає запалення і подразнення. Вона покращує циркуляцію крові, активізує приплив кисню до клітин і стимулює метаболізм. Удобство. Лёгкая водянистая сыворотка хорошо распределяется по коже и быстро впитывается. Она не составляет разводов, не создаёт ощущения жирности и липкости. Удобная пипетка позволяет наносить средство точечно и экономить его расход.

Форма выпуска

Сыворотка выпускается в стеклянной ёмкости жёлтого цвета. Крышка флакона соединена с пипеткой, которая помогает удобно наносить средство и обеспечить его экономичный расход. Бутылочка запечатана в полиэтиленовую плёнку.

Применение:

Очистите кожу с помощью специальных средств и тонизируйте её. Нанесіть на обличчя дві-три краплі сироватки і втирайте їх масажними рухами. Дочекайтеся, поки засіб повністю вбереться. Об'єм: 30 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Інгредієнти:
Гліцерин
Сфера застосування:
Обличчя
Формат:
Флакон

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?