Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Пілінг-гель з pha кислотою зволожувальний manyo pure aqua peeling gel 120 ml

699 грн
Опис

Пілінг-гель з PHA кислотою зволожувальний Manyo Pure Aqua Peeling Gel

Пілінг-гель з PHA-кислотою для сяйва шкіри дбайливо відлущує ороговілі клітини, запускає процеси регенерації та стимулює вироблення колагену, підвищує пружність та еластичність шкіри, вирівнює тон та рельєф.

Засіб чудово тонізує та надає антиоксидантну дію, бореться з окислювальними процесами всередині клітин, сприяє оновленню шкірного покриву, усуває небажану пігментацію та рубці пост-акне, оздоровлює шкіру та наповнює рівним, природним та здоровим сяйвом.

Пілінг не викликає подразнення та підходить для чутливої ​​шкіри.

Основу пілінгу становить PHA-кислота, яка запобігає втраті вологи і м’яко відлущує, заспокоює та усуває подразнення на шкірі. Її дія схожа на дію AHA-кислот, проте вона більш щадна і не викликає чутливості до УФ-випромінювання, що дозволяє без побоювань використовувати її в будь-яку пору року.

Основні діючі компоненти:
Гіалуронова кислота — відповідає за глибоке зволоження шкіри та підтримку на оптимальному рівні природного ph-балансу шкіри. Гіалуронова кислота утворює на шкірі невловимий захисний шар, який перешкоджає випару вологи і дарує комфортне відчуття свіжості та зволоженості на обличчі.
Екстракт лотоса — зволожує, очищає, сприяє розгладжуванню зморшок, освіжає та тонізує шкіру, повертає їй пружність, сприяє відновленню еластичності, регенерує, заспокоює, зменшує пори та позбавляє шкіру від вугрового висипу, уповільнює старіння.

Спосіб застосування:
Після очищення рівномірно нанесіть невелику кількість на сухе обличчя, уникаючи попадання в очі та на губи. М’яко помасажуйте пальцями та ретельно змийте.

Рекомендується використовувати від 2 до 3 разів на тиждень.

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
  • Білий
Розмір:
  • 120мл
Класифікація:
Гіпоалергенна Дерматокосметика Натуральна Органічна Професійна
Об'єм:
120 мл
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Тонізуюче Зволоження
Продавець
r1991r
Korean Secret
Івано-Франківськ
67% виконаних замовлень
Була