Всі категорії
Додати товар

Рідкий ексфоліант для сухої шкіри neutrogena

500 грн
Опис

🌸Розкрийте сяючий колір обличчя за допомогою рідкого ексфоліанта для сухої шкіри Neutrogena Skin Perfecting.🌸
Розроблений для сухої шкіри та підходить для будь-якого відтінку шкіри, цей ексфоліант для обличчя доповнює природний процес оновлення шкіри, м’яко видаляючи мертву суху поверхню шкіри та відкриваючи свіжу, м’яку шкіру, що ховається під нею. Від бренду, рекомендованого дерматологами, безмасляний рідкий ексфоліант для обличчя містить кислоти, які розгладжують шкіру, щоб відшліфувати та допомогти їй залишитися зволоженою, кондиціонованою та відновленою для свіжого сяйва.
Потужна формула поєднує гліколеву кислоту AHA з глюконолактоном і зволожуючу гіалуронову кислоту, щоб зменшити набряки аж до пор, залишаючи шкіру зволоженою та кондиціонуючи суху шкіру. Цей ексфоліант не містить ароматизаторів і не містить спирту, сульфатів, парабенів, фталатів, олії та барвників.
118ml.

➡️Спосіб застосування:
Після очищення нанесіть рівномірний шар на сухе обличчя та шию, уникаючи області навколо очей, кінчиками пальців або ватним кругом. Дати повністю вбратися в шкіру; не змивати❗ Потім нанесіть зволожуючий крем і сонцезахисний крем широкого спектру дії.
Оиигінал USA 🇺🇸

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Тип шкіри:
Суха
Продавець
usa.brand
usa.brand
Супер-продавець
Вінниця
90% виконаних замовлень
Була

Схожі товари