Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Пілінг для обличчя galactomy enzyme peeling gel manyo 75ml

470 грн
Опис

Кожній шкірі, незалежно від типу та віку, потрібна якісна ексфоліація

Ензимна пілінг-скатка Galactomy Peeling Gel від Manyo Factory яка містить галактомісіс, ніжно, але інтенсивно очищує епідерміс від омертвілих клітинок

Насичений органічний склад чудово доглядає шкіру будь-якого типу, в тому числі чутливу, надає зволоження та допомагає при утримуванні вологи, прибирає набряки, освітлює пігментні плями і попереджає появу заломів

- Екстракт галактомісісу - сприяє регенерації клітин, підсилює мікроциркуляцію крові та відновлює внутрішньоклітинний обмін.

- Екстракт центели - надає потужні протизапальні властивості і допомагає в інтенсивній боротьбі з недоліками.

- Основний активний інгредієнт скатки - це ензим фіцин - інноваційний компонент, який є в складі інжиру. Цей актив є зіллям молодості, він надає тонізуючу, очищаючу, освітлюючу, омолоджуючу дію, чинить ліфтинговий ефект, діє проти запальнь, глибоко зволожує, відновлює, ексфолює. Він працює у 20 разів потужніше, ніж папаїн, зрівнює тон та поновлює епідерміс, не викликає подразнень.

Об'єм: 75мл

На підставі Постанови Кабінету Міністрів України №172 від 19.03.1994 р. Парфумерно-косметичні вироби належної якості ОБМІНУ ТА ПОВЕРНЕННЮ НЕ ПІДЛЯГАЮТЬ.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бежевий
Розмір:
  • 75мл
Класифікація:
Елітна
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Антиакне Антивікове Матуюче Тонізуюче
Продавець
korea...
KoreanCosmetics
Київ
81% виконаних замовлень
Була