Всі категорії
Додати товар

Лосьйон cosmetics boldcare starting lotion holy land

1590 грн
Опис

Лосьйон

Щоденний догляд за шкірою обличчя розпочинається з її очищення. А щоб цей етап поєднати з омолоджувальним доглядом, досить скористатися лосьйоном ізраїльського виробника Holy Land Cosmetics! Антивіковий очищаючий продукт чудово підходить для шкіри кожного типу, що вже має перші ознаки старіння.

Ліфтинговий Boldcare Starting Lotion містить у своєму складі фруктові та рослинні екстракти, а також молочну, гліколеву та лимонну кислоту. Спеціально розроблений, щоб забезпечувати глибше та повне всотування в шкіру активних компонентів, він також націлений на додаткову дію. Лосьйон сприяє делікатному очищенню і одночасно зволоженню, має тонізувальні, регенераційні, підтягуючі, протинабрякові властивості.

Після кожного використання цього засобу шкіра має свіжий вигляд. А регулярне застосування дає можливість помітно омолодити обличчя, звільнити від перших зморшок, підтягнувши та вирівнявши тон.

Спосіб застосування

2 рази на день після очищення протирати обличчя, повіки, шию ватним диском, змоченим лосьйоном. Може викликати пощипування та короткочасне почервоніння шкіри.

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • Onesize

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?