Всі категорії
Додати товар

Пілінг-скатка з екстрактом сакури

116 грн
Опис

чудовий засіб для чищення обличчя. Цей косметичний засіб інтенсивно наповнює епідерміс вологою й корисними поживними речовинами. Дбайливо вибілює шкірний покрив, освітлює пігментні та вікові плями, освіжає й тонізує. Гель делікатно відлущує, прибирає зайвий жир, ороговілі клітини та інші забруднення.

Косметичний засіб вирівнює, зміцнює і відновлює структуру, бореться з висипкою вугрів, знімає подразнення й запалення на шкірі. Гель для вмивання робить шкіру м'якшою, надає їй гладкість і пружність.

Квітки сакури надають кожному покриву гарного та рівного тону, зволожують його, підвищують тонус. Засіб активно живить епідерміс, має протизапальний ефект і перешкоджає утворенню зморщок.

Гель захищає шкірний покрив від пересихання, не стягує його та утримує вологу в глибоких шарах епідермісу. Нейтралізує дію вільних радикалів, оберігає від шкідливих впливів довкілля та робить шкіру м'якшою й оксамитовою.

Спосіб застосування:

Використовувати засіб треба 1-2 рази на тиждень. Наносити гель-скатку потрібно на шкіру без макіяжу, важливо, щоб вона була сухою. М'якими рухами засіб розподіляють обличчям і залишають на дві хвилини, після чого змивають теплою водою разом із утворими грудками. Застосовуйте скатку перед нанесенням косметики — крему, маски, сироватки, щоб збільшити її ефективність.

Нова, 60 г, терміни чудові

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
bonprix_ua
bonprix_ua
79% виконаних замовлень
Був

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?