Всі категорії
Додати товар

Valmont скраб face exfoliant ексфоліант 50 мл

1850 грн
Опис

Пілінг для чутливої шкіри, схильної до роздратування та запальних процесів - це завжди непросте завдання, що вимагає підбору високоякісного засобу, який делікатно впорається з вирішенням цієї проблеми.

ПЕРЕВАГИ
За рахунок бархатистої м'якої структури, швейцарський ексфоліант дбайливо очищає і пілінгує навіть найчутливішу шкіру, даруючи їй шикарний комплексний догляд для свіжості та краси. Крем видаляє мертві клітини дерми та впливає на активний процес внутрішньоклітинного кровообігу, за рахунок чого структура епідермісу розгладжується, стає більш м'якою та еластичною. Колір обличчя стає здоровішим, рівномірнішим.
Засіб Valmont Face Exfoliant має приємний ніжний аромат і шовковисту консистенцію, за рахунок якої легко наноситься, забезпечуючи чарівний ритуал догляду.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ
Використовувати Valmont Скраб для Особи рекомендується не частіше ніж 1-3 рази на тиждень. Необхідно нанести невелику кількість крему-ексфоліанту на чисту шкіру без косметики, і плавними рухами, що масажують, розподілити по всій поверхні обличчя. Перед застосуванням рекомендується детально ознайомитись з інструкцією.

Для максимальної ефективності скраб застосовують у комплексі з іншими засобами фірмової серії “Face Care”.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 50мл
Класифікація:
Елітна
Об'єм:
50 мл
Тип шкіри:
Всі типи

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?