Всі категорії
Додати товар

Пілінг-гель з екстрактом авокадо farm stay real avocado deep clear gel peeling

150 грн
Опис

Пілінг-гель з екстрактом авокадо FARM STAY Real Avocado Deep Clear Gel Peeling
Ефективний пілінг-скатка для особи на основі натурального масла авокадо Farm Stay Real Avocado Deep Clear Peeling Gel надає не тільки очищає, але і потужне регенеруючу і тонізуючу дії, насичує шкіру комплексом корисних компонентів. Пілінг-скатка сприяє відлущуванню відмерлих клітин з поверхні шкіри, сприяючи її оновленню.

Авокадо – незамінне джерело вітамінів, мікроелементів і поліненасичених жирних кислот (олеїнова, пальмітинова, лінолева та ін жирні кислоти), крім того, масло авокадо містить сквален, лецитин, хлорофіл, гістидин, фітостерини. І якщо деякі з цих назв мало про що говорять, можна не сумніватися, що всі вони досить благотворно впливають на нашу шкіру.

Масло авокадо, дійсно, унікальна, адже його жирний склад максимально близький до жирів шкіри людини, тому всі його корисні речовини максимально глибоко проникають і чудово засвоюються.Містяться в олії стероли допомагають запобігти передчасному старінню шкіри, утворення зморшок і поява вікових пігментних плям. Олія підходить для усунення різних подразнень і висипань на шкірі, акне, сухості і лущення.

Завдяки такій дії масла, пілінг не тільки очищає шкіру, але і повноцінно за нею доглядає, омолоджує і захищає.
Виробництво: Південна Корея

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 100мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?