Всі категорії
Додати товар

Відлущувальна сироватка the inkey list mandelic acid & rice bran gentle exfoliating serum

800 грн -48% 420 грн
Опис

Відлущувальна сироватка, яка не вимагає надмірного відлущування. Інноваційний багатофункціональний хімічний ексфоліант, який ефективно, але м'яко відлущує шкіру, забезпечуючи результати без подразнення.

🌱 М'яка мигдальна кислота та PHA у поєднанні з рисовими висівками (фітиновою кислотою) та саліциловою кислотою м'яко відлущують шкіру, допомагаючи:

1. Вирівняти текстуру шкіри та робить її більш гладкою.

2. Допомогає шкірі стати яскравішою.

3. Допомогає запобігти закупорці пір.
Ключові активні інгредієнти:

+3% Мигдальна кислота
Альфа-гідроксикислота (AHA), молекулярний розмір якої більший, ніж у гліколевої кислоти, тому вона не так сильно проникає в шкіру і тому має набагато менший потенціал викликати подразнення, що робить її більш зручною для використання навіть для чутливої ​​шкіри.

+0,5% Фітинова кислота
Отримана з рисових висівок, багатого джерела фітинової кислоти, яка діє як м'який хімічний агент, що відлущує, а також є потужним антиоксидантом.

+2,5% глюконолактон
Полігідроксикислота природного походження (PHA), яка забезпечує надм'яке відлущування завдяки своєму великому розміру (як і мигдальна кислота). Він має здатність підтримувати захист шкірного бар'єру від інших подразників, а також діє як зволожувач та утримує воду у шкірі, тим самим зменшуючи трансепідермальну втрату води (TEWL).

+0,5% саліцилової кислоти
Це інкапсульована форма саліцилової кислоти, дослідження in vivo показали, що вона надає менше подразнення шкіри порівняно з потенційною стандартною саліциловою кислотою без шкоди ефективності, тобто. відлущування масляного шару шкіри та очищення пір.

+2,928% Екстракт плодів Annona Cherimola
Це чудовий інгредієнт для чутливої ​​шкіри. Це допоможе протидіяти висушуванню або подразненню, що викликається використанням хімічних відлущувальних засобів, що робить їх доступними для користувачів із чутливою шкірою. Дослідження in vivo показали, що на цих рівнях включення користувачі з порушеним шкірним бар'єром відчувають значно менший дискомфорт шкіри.

+10% пропандіол
Забезпечує додаткове зволоження та знижує TEWL.
Об'єм 30мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бірюзовий
Розмір:
  • 30мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?