Всі категорії
Додати товар

Відлущувальна рисова скатка

100 грн
Опис

Рисовий пілінг-скатка BioAqua — дбайливо очистить ваше обличчя від огрубілої шкіри та за лічені хвилини поверне йому здоровий і сяйний вигляд. Екстракти цитрусових, алое та гіалуронова кислота, що містяться в гелі, допоможуть збереженню вологи в шкірі.

· Гель ніжно очистить пори, не викликаючи подразнення. Гіпоалергенна формула скатки BioAqua акуратно очистить пори від забруднень і видаляє відмерлі частинки шкіри.

· зручний у застосуванні. Лише кілька хвилин у процедуру! Хіба це не те, що мріє сучасна дівчина? Ви можете використовувати його в будь-який зручний для себе час вранці або ввечері відразу після вмивання.

· Пілінг + зволоження в одному флаконі. Крім прекрасних очисних властивостей, з гіалуронової кислоти та рослинних екстрактів у складі, зберігає вологу в шкірі, що призводить до розгладження зморщок і шкіра має молодший і сяйливіший вигляд.

Пілінг BioAqua — універсальний мастхев для всіх типів шкіри. Систематичне використання рисової скатки збереже здоров'я і красу вашої шкіри. Завдяки регулярному очищенню пор, доглядова косметика зможе глибше проникати в епідерміс, у такий спосіб забезпечуючи більш високоефективний вплив сироватк, кремів і масок на вашу шкіру. Особливо ефективно застосовувати пілінг-скатку BioAqua, якщо ваша шкіра стала лущиться і звичайне очищення не допомагає розв'язати цю проблему. У разі якщо після використання скатки ви відчуваєте сильну стягнення шкіри, можливо, вам треба скоротити застосування й більше уваги приділити зволоженню.

Наносити на суху! попередньо очищену шкіру обличчя один-два рази на тиждень. М'якими масажними рухами рівномірно розподілити по всій шкірі, залишити на кілька хвилин, після чого змити водою приємної температури. Чудово після скатки нанести на обличчя сироватку, крем або зволожувальну/поживну маску. Це дасть змогу в рази підвищити ефективність процедури.

140 г.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бірюзовий
Розмір:
  • 150мл
Продавець
bonprix_ua
bonprix_ua
79% виконаних замовлень
Був

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?