Всі категорії
Додати товар

Скатка для чутливої шкіри, схильної до жирності medi-peel phyto cica nol b5 aha bha...

590 грн
Опис

Пілінг-скатка з кислотами Medi-Peel Phyto Cica-Nol B5 AHA BHA Vitamin Calming Peeling Gel ефективно усуває ороговілий шар епідермісу, позбавляючи надлишку себума і різних забруднень. Вона ретельно полірує шкіру, надаючи їй м'якості, стимулює процеси регенерації та оптимізує проникнення активних інгредієнтів доглядових продуктів.

Ключовий інгредієнт - це 5% комплекс "Cica-Nol", який містить п'ять видів екстрактів центелли: екстракт центелли азіатської, мадекассосид, азіатикозид, азіатикову кислоту і мадекасову кислоту, доповнені Д-пантенолом. Цей комплекс забезпечує ніжне відлущування, прискорює регенерацію і загоєння, активно зволожує і допомагає підтримувати оптимальний рівень вологи в клітинах епідермісу, а також знімає запалення і заспокоює подразнену шкіру.

AHA і BHA-кислоти в складі скатки активізують процес оновлення шкіри, сприяючи видаленню ороговілих клітин. Їх дія сприяє відновленню кислотно-лужного балансу епідермісу, поліпшенню кольору обличчя, зменшенню почервоніння й усуненню тьмяності, а також розчиненню комедонів і звуженню пор.

Поєднання відлущувальних і заспокійливих компонентів забезпечує комфортне використання, унеможливлюючи запалення, свербіж і сухість. Продукт також має сертифікат V-Lavel, що підтверджує його 100% веганський склад, безпеку для чутливої шкіри та відсутність подразнювальної дії.

Спосіб застосування

Нанесіть необхідну кількість засобу на трохи вологу, очищену шкіру, м'яко масажуйте, поки пілінг не почне скочуватися, змийте залишки водою. Рекомендується використовувати 1-2 рази на тиждень.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • 120мл