Всі категорії
Додати товар

Super aqua, ultra hyalron, гель-пілінг з гіалуроновою кислотою, 100 мл.

350 грн -10% 315 грн
Опис

Super Aqua, Ultra Hyalron, гель-пілінг з гіалуроновою кислотою, 100 мл.

🌺10 типів гіалуронової кислоти

🌺Рівномірний колір обличчя
Відлущуючий засіб з гіалуроновою кислотою і осветляющим комплексом робить колір обличчя більш рівномірним.
🌺М'яка і заспокійлива формула
Приємні для шкіри інгредієнти заспокоюють і захищають її.
🌺Відлущуючий гель на основі натуральної целюлози, яка допомагає видалити омертвілі клітини шкіри і забруднення, надаючи їй сяючий, гладкий і напівпрозорий колір.

🌺Ніжний пілінг-гель з комплексом гіалуронової кислоти, крім дбайливої відлущуючої дії, так само забезпечить максимальне тривале зволоження всіх шарів епідермісу, дарує шкірі оновлення, м'якість і бархатистість. Гоммажний пілінг ефективно, але делікатно очищає з поверхні епідермісу омертвілі клітини, видаляє надлишки себума і інші забруднення, пом'якшує і розгладжує мікрорельєф, освітлює загальний тон шкіри обличчя, робить її більш гладкою і сяючою. Засіб має текстуру гоммажа і містить частинки целюлози, за рахунок чого діє дуже дбайливо і делікатно, тому підійде для догляду за чутливою шкірою. Комплекс з 10 видів гіалуронової кислоти забезпечує пролонгований зволожуючий догляд за шкірою. Гіалуронова кислота глибоко інтенсивно наповнює шкіру вологою, проводячи її на глибокі шари епідермісу і сприяючи утриманню вологи в клітинах. Допомагає підтримувати оптимальний рівень зволоження.

🌺Нанесіть помірну кількість на суху шкіру обличчя після очищення і акуратно помасажуйте все обличчя круговими рухами, уникаючи області навколо очей і губ.
Добре змийте теплою водою.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 100мл
Продавець
ksenjchik
ksenjchik
Тернопіль
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?