Всі категорії
Додати товар

Gommage eclat м'який гель гоммаж ексфоліант для очистки , живлення та сяйва обличчя

499 грн
Опис

Новий 75 мл батч код 23B055H для перевірки.

Дата виготовлення 02.2023
Використати до 02.2026

Компанія Méthode Jeanne Piaubert Research розробила формулу гелю ексфоліанту Gommage Eclat для надання шкірі сяючого вигляду. Унікальне поєднання гранул м'яко відлущує шкіру.

Відлущуючи рослинні гранули очищають шкіру, видаляючи забруднення. Мікрогранули, що містять вітаміни С та Е, захищають та висвітлюють шкіру. Ваша шкіра ідеально відлущується, стаючи красивою, м'якою та сяючою.

Що тільки не пропонують нам виробники косметичних засобів для догляду за шкірою: тоніки, лосьйони, бальзами, креми та скраби - і все це - лише мала частинка жіночого косметичного арсеналу. Сьогодні дуже популярним засобом є ексфоліант. У перекладі з англійської це слово означає «відлущувати». Ексфоліантом може бути і сам гель, і його активний компонент. Він ефективно видаляє зроговілі клітини епідермісу з поверхні шкіри. Регулярна ексфоліація (не більше 2-х разів на тиждень) усуває сліди від вугрового висипання та помітно омолоджує шкіру.

Ніжний гель-ексфоліант від Methode Jeanne Piaubert містить мікросфери, які делікатно очищають шкіру. Засіб підходить для шкіри будь-якого типу, навіть для чутливої. Мікрочастинки-ексфоліанти у поєднанні з пінистими компонентами ретельно видаляють змертвілі клітини та роблять шкіру гладенькою і шовковистою.

Вітамінний комплекс С й Е у складі засобу насичує шкіру необхідною вологою, захищає її від зовнішнього впливу та дарує матовий рівний відтінок.

Спосіб застосування:
Нанести на ретельно очищену шкіру обличчя та шиї, уникаючи зони навколо очей. Втерти круговими рухами, приділивши особливу увагу зонам, схильним до масного блиску (лоб, крила носа, підборіддя). Рясно змити водою, протонізувати шкіру та нанести крем основного догляду. Частота застосування гелю залежить від типу шкіри та її стану. Рекомендовано застосовувати засіб 2-3 рази на тиждень для жирної та комбінованої шкіри, 1-2 рази на тиждень для звичайної шкіри, 1 раз на 15 днів для сухої шкіри. Спінити та змити

Відгуки:
🔝"Само по себе средство качественное, эффективное, приятное в использовании.

"За", чтобы его приобрести:

Очень приятна консистенция. Нежно голубой гель с белыми вкраплениями, в которых "прячутся" витамины и очень мелкие скрабирующие частички.

Благодаря этому, гоммаж подойдет даже обладательницам очень чувствительной кожи.

Легкий, нежный аромат
Помогает справится с шелушениями.
После использования кожа чистая, бархатистая. Не стягивается, но увлажнения после процедуры требует.
Экономичное: на 1 использование требуется совсем немного средства, рекомендуется использовать 2-3 раза в неделю"

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бірюзовий
Розмір:
  • 75мл
Класифікація:
Професійна Елітна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антиакне Антивікове Матуюче Живлення Тонізуюче Зволоження

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?