Всі категорії
Додати товар

Скраб для посиленого відлущування clinique 7 day scrub cream rinse-off formula, 100 мл

900 грн -12% 800 грн
Опис

Скраб для посиленого відлущування Clinique 7 Day Scrub Cream Rinse-Off Formula, 100 мл

Ціна 800 грн.

Зроблено в США

Срок годности : Август 2025

Повнорозмір, ціна на сайті проводжувача 26 USD (1000 грн.)

Скраб — це унікальний косметичний засіб, який допомагає обличчю мати рівний, ніжний і гладкий вигляд. За допомогою якісного скрабу, як-от 7 Day Scrub Cream Rinse-Off Formula, можна не тільки повністю видалити всі змертвілі клітини епідермісу, але й глибоко очистити пори.

Американський бренд Clinique розробив 7 Day Scrub Cream Rinse-Off Formula спеціально для того, щоб жінки не витрачали час на походи в салони краси, а могли ефективно очистити обличчя будинку. Популярним скрабом користуються багато знаменитостей і рекомендують відомі світові візажисти.

Якщо використовувати Clinique 7 Day Scrub Cream Rinse-Off Formula кілька разів на тиждень, то шкіра оновиться швидше. Активна формула, створена на основі натуральних компонентів, дає змогу косметичному засобу проникати в кожну клітинку та нормалізувати роботу всіх процесів у верхніх шарах епідермісу.

Унікальний засіб, — скраб для посиленого відлущування, — нормалізує кровообіг обличчя, насичує клітини киснем і корисними мінералами. У результаті володарка Clinique 7 Day Scrub Cream Rinse-Off Formula буде пишатися своїм підтягнутим, чистим, здоровим і гарним обличчям!

Спосіб застосування

Нанесіть на чисту шкіру обличчя масажними рухами, уникаючи зони очей. Змийте водою або видаліть серветкою. Скраб м'який і делікатний, за потреби його можна використовувати щодня.

Вік: 18+
Призначення: очищення, пом'якшення, пілінг
Час застосування: універсальний
Стать: для жінок
Класифікація: міддл маркет
Тип шкіри: жирна
Країна ТМ: США

Обміна, повернення і торга НІ.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 100мл

Схожі товари