Всі категорії
Додати товар

Есенція з трояндою neogen dermalogy hyal glow rose essence 150 мл

745 грн -7% 699 грн
Опис

Дійсна формула есенції містить комплекс троянд, що складається з гідролату (74%), а також масла та екстракту дамаської троянди, який усуває сухість та пом'якшує шкіру, підтримує баланс вологи, покращує тон та забезпечує легке, природне омолодження.

Вода квіток дамаської троянди допомагає утримувати вологу в шкірі, живить і пом'якшує її, позбавляє лущення, зменшує вираженість мімічних зморшок, зміцнює тургор шкіри, підтягує овал обличчя, бореться з проявами куперозу, надає шкірі гладкості і освіжає колір обличчя. Екстракт дамаської троянди має сильний антибактеріальний та протигрибковий ефект, ефективний у лікуванні акне, запобігає запаленню ран, подряпин, опіків на шкірі.

Аденозин сприяє виробленню колагену та еластину, вирівнює мікрорельєф, розгладжує зморшки.

Ферментований фільтрат рису вирівнює тон, освітлює пігментацію, а також ефективно відлущує шкіру, запускаючи процес омолодження.

Комплекс 8 видів гіалуронової кислоти забезпечує максимальне зволоження шкіри на всіх рівнях, також створюючи захисний шар вологи, щоб забезпечити шкірі комфортний стан на весь день.

Сквалан захищає шкіру від втрати вологи, регулює шкірне дихання, гальмує раннє в'янення шкіри, знижує негативний вплив зовнішніх факторів.

Кераміди – ліпіди, головною функцією яких є відновлення та підтримання захисного бар'єру. Перешкоджають трансепідермальній втраті вологи, надійно замикаючи її в клітинах шкіри та усуваючи проблему зневоднення, сухості та постійних лущення шкіри. Відмінно пом'якшують шкірний покрив, підвищують місцевий шкірний імунітет, захищаючи шкіру від несприятливого впливу факторів довкілля та зовнішніх подразників.

Спосіб застосування: необхідну кількість засобу нанести масажними рухами на чисту шкіру обличчя. Використовувати після нанесення тонера.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize
Призначення:
Зволоження

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?