Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Омолоджуючий міст для обличчя peptide 9 aqua volume tox mist medi-peel 50ml (прим'ята...

818 грн
Опис

Прим'ята коробочка

Міст для обличчя з ліфтинг-ефектом від Medi peel, швидко зволожує шкіру, приємно освіжає і тонізує. Насичує шкіру вологою, розгладжує рельєф, омолоджує. Заспокоює подразнену суху шкіру, подарує їй природне сяйво і здоровий блиск.

Великий вміст активних компонентів спрямовано омолодження, глибоке зволоження, ефективно розгладжує зморшки, вирівнює тон шкіри, уповільнює процеси старіння. В активні інгредієнти входить запатентований комплекс Волюфілін, комплекс з 9-ти пептидів, гіалуронова кислота, гіалуронат натрію.

Активні інгредієнти:
1. Астаксантин - новий, але вже добре вивчений антиоксидант, його здатність у шість тисяч разів більша, ніж у вітаміну С, і в п'ятсот разів сильніша, ніж у вітаміну Е. Астаксантин покращує тон шкіри, підвищує еластичність та гладкість шкіри, сприяє розгладжуванню зморшок, бореться з набряклістю та пігментними плямами.
2. Ніацинамід (вітамін В3) - він володіє широким спектром дій на шкіру: вирівнює тон, покращує колір обличчя, бореться з акне, освітлює пігментні плями та постакне, відновлює бар'єрну функцію дерми, усуває лущення, роздратування та зневоднення, прибирає запалення.
3. Комплекс трав Natural Protector – нормалізує роботу сальних залоз, заспокоює чутливу шкіру, зменшує почервоніння, має антибактеріальні та протизапальні властивості, а також вирівнює тон, усуває купероз та пігментацію.

Міст підійде шкірі з першими ознаками старіння (30+)

Спосіб застосування:
--Міст можна наносити поверх макіяжу, оскільки засіб має фіксуючу властивість. Закрийте очі та розпорошіть туман на шкіру, відстань 15-20 см.
--Засіб може бути використаний як тонер, розпорошіть його на шкіру після очищення. Можна після нанесення повного догляду (умивання, тонер, сироватка, крем), а також перед нанесенням тональної основи та/або після завершення макіяжу.
--Також у будь-який час дня, для зволоження та живлення шкіри.

Об'єм: 50мл

На підставі Постанови Кабінету Міністрів України №172 від 19.03.1994 р. Парфумерно-косметичні вироби належної якості ОБМІНУ ТА ПОВЕРНЕННЮ НЕ ПІДЛЯГАЮТЬ.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Дерматокосметика Професійна
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Антивікове Живлення Тонізуюче Зволоження
Продавець
korea...
KoreanCosmetics
Київ
81% виконаних замовлень
Була