Всі категорії
Додати товар

Medi peel v-perfect shape lifting mist зволожуючий міст з пептидами для обличчя

700 грн
Опис

Шкіра потребує постійного зволоження протягом дня? Міст на основі пептидного комплексу та антивікових компонентів MEDI PEEL V-Perfect Shape Lifting Mist забезпечує максимальне зволоження та живлення в будь-який час доби.

Міст чинить комплексну дію, зволожує шкіру, насичує її амінокислотами і пептидами, підтягує і тонізує дерму. Він буде чудовим доповненням до звичайних доглядових продуктів як додаткове джерело вологи та цінних речовин.

Ретельно підібрані інгредієнти у формулі міст відновлюють оптимальний гідробаланс епідермісу й усувають такі актуальні проблеми, як лущення, в'ялість, почервоніння та тьмяний колір. Міст ефективний у разі набряклості, пігментації, наявності подразнень і втрати пружності через недостатній догляд і негативний вплив навколишнього середовища.

До складу засобу входить сім видів гіалуронової кислоти, завдяки різній молекулярній масі, вона проникає в середній шар шкіри, знижує трансепідермальну втрату вологи, відновлює пошкоджені колагенові волокна, розгладжує мімічні зморшки.

Комплекс із восьми пептидів - усуває сухість і лущення, прискорює загоєння дрібних ушкоджень шкірного покриву, підвищує тургор дерми, робите її більш пружною, знижує кількість вільних радикалів, чинить міостимулюючу дію і ліфтинг-ефект.

Протеїни дарують обличчю здорове сяйво, зміцнюють стінки капілярів і судин, запобігають фотостарінню.

Пантенол - утримує вологу в міжклітинному просторі, не дає змоги епідермісу стоншуватися і в'янути, звужує пори, активізує обмінні процеси в клітинах.

Ніацинамід - освітлює пігментні плями, усуває сліди постакне, пом'якшує шкіру, робить її оксамитовою і приємною на дотик.

Ніацинамід і аденозин також забезпечують інтенсивне зволоження. Регулюють водний баланс, освітлюють пігментацію, оновлюють і зміцнюють шкіру, вирівнюють мікротекстуру епідермісу.

Кераміди і лецитин гальмують вікові зміни, підвищують пружність епідермісу, справляються зі зморшками і в'ялістю, запобігають пересушуванню шкіри.

Міст можна використовувати поверх макіяжу без порушення його цілісності. Він не відчувається на шкірі після розпилення, але залишає після себе відчуття зволоженості й абсолютної свіжості.

Спосіб застосування: Розпорошити міст на шкіру, тримаючи упаковку на відстані 15-20 см. Використовувати протягом дня за потреби зволожити шкіру.

120ml

Повернення не передбачене.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Сріблястий
Розмір:
  • 120мл
Об'єм:
120 мл
Призначення:
Антивікове Живлення