Всі категорії
Додати товар

Освіжна вода для обличчя й тіла "цитрусовий сплеск" для жирної шкіри

20 грн
Опис

Залишок трохи менший від половини
Запах не змінився, продають через непотрібність
Термін придатності до 26.04.2023

Вік: 18+
Призначення: освіження, зволоження
Час застосування: універсальний
Стать: для жінок
Тип шкіри: жирна
Зроблено в: Україна

Відчуйте тонкий аромат цитрусових, що бадьорить, разом з освіжною водою для обличчя Citrus Splash! Чудовий косметичний продукт виробництва української торгової марки Fresh Juice стане незамінним «спутником» у спекотні літні дні й подарує вашій шкірі зволоження, тонус і прохолоду. Формула продукту ґрунтується на натуральному соку лайма, який чудово матує шкіру, активізує синтез природного колагену та заряджає енергією. Екстракт алое, що входить до складу, інтенсивно збагачує клітини вологою, має антимікробну дію й захищає від шкідливого впливу ультрафіолету.

Екстракти білого чаю й гамамелісу ефективно заспокоюють шкіру, повертаючи їй свіжість і відпочилий зовнішній вигляд. Завдяки активним компонентам, освіжний еліксир допоможе пом'якшити суху шкіру, повернути їй м'якість і еластичність, заспокоїти подразнену шкіру та наситити її корисними мікроелементами. Зручний розпилювач забезпечує ідеальне нанесення засобу, рівномірно «жовтогаряча» поверхня обличчя та шиї. Освіжна вода буде від самого ранку до пізнього вечора дбайливо доглядати аз вашої шкіри, забезпечуючи їй максимальний комфорт, повертаючи сяйво та привабливий зовнішній вигляд!

Розпилити на шкіру обличчя й тіла, маючи флакон вертикально на відстані 15-20 см. Вода може використовуватися в будь-який час для зволоження шкіри або закріплення макіяжу впродовж дня.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Тип шкіри:
Жирна Комбінована
Призначення:
Тонізуюче Зволоження
Продавець
kiraesen1994
Бьюти_Богиня
Супер-продавець
Дніпро
87% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?