Всі категорії
Додати товар

Зволожуючий міст для обличчя hubislab moisture max aqua mist 120 мл

1190 грн
Опис

До замовлення доступна космецевтика від преміального корейського бренду Hubislab💎
Лінійка: Moisture Max Line
Спрей насичує шкіру вологою за допомогою натуральних зволожуючих компонентів. Захищає шкіру та робить її більш еластичною. Стимулює активацію клітин шкіри та сприяє регенерації. Після використання шкіра виглядає більш гладкою протягом 24 годин.
Функція: Зволоження шкіри.
Застосування: Після очищення нанести спрей на обличчя. Можна застосовувати замість тонера, а також як спрей після макіяжу. Використовувати у міру потреби.
Порада: Можна використовувати до та після макіяжу. Можна також використовувати як маску на сухі/з лущенням ділянки шкіри – для цього нанесіть засіб на тонкий ватний диск та прикладіть його до проблемної зони.
Тип шкіри: Всі типи шкіри.
Склад: Water,Dipropylene Glycol ,Betaine,Glycerin,1,2-Hexanediol,Sodium Hyaluronate, Ethylhexylglycerin,Allantoin,Butylene Glycol,Polyglutamic Acid ,Fragrance ,Cetyl Ethylhexanoate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil ,Polysorbate 20,Glyceryl Caprylate,Sodium Citrate ,Citric Acid,Sodium PCA,1,2-Hexandiol,Sodium Acetylated Hyaluronate,Hydrolyzed Hyaluronic acid,Xylitylglucoside,Anhydroxylitol,Xylitol,Glucose,Algae Extract,Scutellaria Baicalensis Root Extract,Saccharide Isomerate,Sodium Citrate.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • 120мл
Класифікація:
Професійна Елітна
Призначення:
Живлення

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?