Всі категорії
Додати товар

Dr.jart+ cicapair facial calming mist заспокійливий зволожуючий міст з центеллою

600 грн
Опис

Моментально заспокоює і зволожує шкіру після різних факторів. Знімає почервоніння, запалення і подразнення різного характеру, допомагає протистояти негативним впливам навколишнього середовища. Рекомендується застосовувати після косметологічних процедур, а також при тривалому перебуванні на відкритому сонці для зниження негативного впливу УФ-випромінювання. Сприяє регенерації й оздоровленню дерми, гальмує процеси старіння клітин і відновлює пошкоджений шкірний бар'єр. Dr. Jart + Cicapair Facial Calming Mist представлений в формі аерозолю з дрібнодисперсним розпилювачем для зручного й економічного використання. Засіб має приємний ненав'язливий трав'яний аромат, освіжає і допомагає закріпити макіяж. В результаті застосування гарантовано поліпшується відтінок шкіри, зникають висипання і почервоніння.

Активні компоненти:

Біфідо і лактобактерії — сприяють оздоровленню шкіри на клітинному рівні, стимулюють обмінні процеси в клітинах і гальмують старіння. Надають освітлюючу та зволожуючу дію, блокують синтез меланіну та усувають почервоніння, покращують колір обличчя. Заспокоюють, зміцнюють і захищають шкіру від подразнення і пошкоджень.

Комплекс центелли азіатської зі своїми ізолятами — сприяють потужному оздоровленню й омолодженню епідермісу. Володіють сильними антиоксидантними властивостями, знижують негативний вплив УФ-променів на шкіру, покращують мікроциркуляцію крові. Заспокоюють запалення і подразнення, відновлюють пошкодження шкіри.

Комплекс масел і екстрактів трав — покращує кровообіг, стимулює обмінні процеси в клітинах епідермісу. Освіжає і тонізує, пом'якшує, усуває надлишки шкірного жиру. Підсилює бар'єрні функції епідермісу, знімає втому і напругу, насичує клітини енергією і життєвим тонусом.

Морська вода і пантенол — заповнює недолік вологи, усувають і запобігають запобігання відчуття сухості й стягнутості, уповільнюють процеси вікових змін.

Спосіб застосування:
Закрити очі та на відстані 20-30 см розпилюйте засіб на суху очищену і тонізовану шкіру обличчя, або поверх макіяжу. Розпилюйте додатково на обличчя протягом дня при появі дискомфортних відчуттів сухості й стягнутості.

150мл

Повернення не передбачене.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Білий
Розмір:
  • 150мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?