Всі категорії
Додати товар

Farmstay it's real escargot gel mist гель-міст для обличчя з екстрактом равлика

164 грн
Опис

Гель-міст для обличчя FarmStay It's Real Escargot Gel Mist створений спеціально для швидкого усунення неприємних відчуттів сухості та стягування шкіри, які можуть виникнути впродовж дня, особливо під впливом несприятливих погодних умов. Миттєве зволоження шкіри та збереження оптимального рівня вологи впродовж дня.

Міст має приємну гелеву текстуру. Під час нанесення на шкіру обличчя міст рівномірно його покриває, не розтікаючись, і швидко вбирається, не залишаючи липкої плівки або жирного блиску. Можна використовувати для розпилення поверх макіяжу.

Основний компонент засобу — муцин равлика — має високі регенерувальні та відновлювальні властивості. Ефективний у боротьбі з віковими змінами: зменшує глибину та кількість зморщок. Має протизапальну заспокійливу дію, зволожує шкіру, покриваючи її тонкою невидимою плівкою, яка затримує вологу, але пропускає кисень і дає шкірі дихати.

➡ Застосування: Струсити флакон із містом. Закрити очі та розпорошити на обличчя з відстані 20 см. Повторити за потреби.

✅ 120 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
  • Бежевий
Розмір:
  • 120мл
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Тонізуюче Зволоження

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?