Всі категорії
Додати товар

Відновлюючий тонер-міст cosrx balancium comfort ceramide cream mist

750 грн
Опис

Відновлюючий міст Balancium Comfort Ceramide Cream Mist для поповнення і нормалізації гідробалансу шкіри, сприяє зміцненню природного захисного бар'єру, що допоможе запобігти зневодненню, а також допоможе шкірі протистояти агресивному впливу навколишнього середовища.

Міст має консистенцію водички, злегка розбавлену кремом, і підійде сухій та обевзоженій шкірі будь-якого типу, для регулярного застосування вранці та ввечері.

Під час розпилення засіб огортає шкіру легкою, зволожувальною димкою.

Насичений комплексом 6-ти типів керамідів (10,000ppm), які направлено працюють на зміцнення і зниження проникності шкірного бар'єру. Будучи природними ліпідами Кераміди разом з іншими жирними кислотами формують ліпідний бар'єрний шар шкіри. Саме вони заповнюють собою "проломи" в порушеному захисному шарі, роблячи його міцнішим, завдяки чому волога довше утримується у верхньому шарі епідермісу і запобігає її випаровуванню.

Пантенол, що чинить глибоку і тривалу зволожувальну дію, має властивість гігроскопічності (притягання і поглинання вологи) і високої проникності, завдяки чому здатний проникати в глибокі шари епідермісу, "відводячи" за собою молекули води. У результаті шкіра стає набагато більш зволоженою. Пантенол прискорює процеси регенерації, і, отже, сприяє швидкому відновленню після різних травм (тріщинки, порізи, опіки тощо).

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Рожевий
Розмір:
  • 120мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?