Всі категорії
Додати товар

Зволожувальний міст для обличчя з ліфтинг-ефектом medi-peel peptide 9 aqua volume tox...

670 грн
Опис

Міст для обличчя з ліфтинг-ефектом Medi-Peel Peptide 9 Aqua Volume Tox Mist - допоможе попередити вікові зміни шкіри та підвищити її пружність та еластичність, м'яко освітлюючи та розгладжуючи мікрорельєф епідермісу. Подарує тьмяній шкірі природне сяйво та здоровий блиск.

Багатий склад, насичений потужними зволожуючими та омолоджуючими компонентами, повноцінно насичує шкіру вологою та ефективно розгладжує зморшки та шкірні заломи.

В основу складу засобу входить розроблений запатентований комплекс Volumy, сформований з найпотужніших компонентів, спрямованих на омолодження шкіри - комплекс 9 пептидів, Волюфілін і 5 видів Гіалуронової кислоти.

Формула засобу посилена запатентованим комплексом Natural Protector та компонентом Fructan.

Natural Protector - це комплекс екстрактів лікарських трав, що складаються з листя орегано, лактобактерій ферментів соєвих бобів, портулаку, верби, кипарису, кори кориці та байкальського шоломника. Цей комплекс має антибактеріальні та протизапальні властивості, заспокоює та зменшує почервоніння, зволожує шкіру та регулює вироблення себуму (шкірного жиру), а також допомагає захистити шкіру від агресивного впливу навколишнього середовища. Патентований компонент Fructan (Екстракт кори магнолії) сприяє скороченню та попередженню появи мімічних та вікових зморшок, повертає пружність та еластичність тканин.

Основні компоненти, що діють:

Пептиди, що мають легкі молекули, здатні проникати у глибокі шари епідермісу та віддають команди на клітинному рівні. Вони зволожують, вирівнюють і освітлюють тон шкіри, роблять текстуру більш рівною, еластичною, підвищують пружність шкіри за рахунок стимуляції вироблення колагену та еластину, більше того, ефективно регенерують та загоюють шкіру – за рахунок чого здатні затягувати рубці та ранки. Шкіра набуває сяючого і відпочиваючого вигляду, стає гладкою, більш підтягнутою і пружною.
Комплекс 5 типів гіалуронової кислоти – ефективно відновлює водний баланс та забезпечує тривалий зволожуючий ефект усіх шарів епідермісу.
Волюфілін (Volufilin) – (запатентована розробка французької компанії SEDERMA) – це рослинний компонент, що видобувається з кореня анемаррени. Він стимулює накопичення ліпідів, за рахунок чого з'являється необхідний об'єм та відбувається ущільнення шкіри. Він здатний заповнювати нерівності шкіри та буквально «виштовхувати» зморшки зсередини, тим самим розгладжує мікрорельєф шкіри.
Астаксантин у складі є найсильнішим антиоксидантом натурального походження. Має яскраво виражені антивікові властивості і активно перешкоджає фотостарінню шкіри. Його антиоксидантна дія доведена в рази перевершуючим Вітамін С (у 6000 разів сильніший). Астаксантин захищає від впливу УФ випромінювання (вільних радикалів), бореться з передчасною появою зморшок, пігментацією (інгібує вироблення меланіну) та втратою пружності шкіри.
Ніацинамід – це концентрований Вітамін В3, який суттєво покращує зовнішній вигляд шкіри, м'яко освітлюючи та вирівнюючи тон, та допомагає значно знизити сліди гіперпігментації, за рахунок того, що здатний блокувати синтез меланіну. Крім того, він запобігає виникненню ранніх зморшок, завдяки збільшенню синтезу колагену та міжклітинного оновлення шкіри.
Аденозин – бореться з вже існуючими зморшками, а також зменшує пігментні плями та постакне.

Застосування:
розпорошіть засіб на шкіру на відстані 15-20 см із заплющеними очима. Засіб може бути використаний як тонер, розпорошуючи його на шкіру після очищення, так і в будь-який час дня для поповнення рівня вологи і живлення шкіри. Можна застосовувати після вмивання, нанесення повного догляду, а також перед нанесенням тональної основи та/або після завершення макіяжу.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Чорний
Розмір:
  • 50мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?