Всі категорії
Додати товар

Вода термальна для обличчя з перлинним вівсом від laikou

198 грн
Опис

Термальна вода спрей з екстрактом китайського перлового вівса Laikou Moisturizing Barley Water подарує свіжість вашій шкірі після щоденного очищення або впродовж дня підготує до макіяжу, заспокоїть і захистить від агресивного зовнішнього впливу.
Носик розпилювача має зменшений розмір сопла, що дає змогу розпилювати рідину не краплями, а у формі водяного туману. 

Основні інгредієнти:

Екстракту китайського перлового вівса —  чудовий зволожувальний засіб, доставляє несталі ліпіди у верхні шари епідермісу, допомагає сухій змощеній шкірі  повернутися в нормальний стан.
Екстракт календули— надає сприятливий ефект на огрубілу шкіру, пом'якшує, зволожують її та покращує еластичність.
Ніацинамід - сприяє стимуляції синтезу колагену та поліпшенню захисних функцій шкіри, допомагає знизити трансепідермальну втрату вологи зі шкіри та знизити пігментацію, пом'якшує, підвищує еластичність шкіри, зволожує, звужує пори, заспокоює, ефективний у разі використання для чутливої шкіри, надає зігрівальну дію й покращує мікроциркуляцію крові, освітлює.
Гіалуронова кислота — активно зволожує, проводячи вологу глибоко в клітини епідермісу, створює на поверхню шкіри бар'єр, що запобігає випаровуванню вологи та підтримує оптимальний рівень зволоження.
Дія:

Завершує процес очищення шкіри, відновлює pH-баланс.
Готує шкіру до нанесення макіяжу, звужує пори
Освіжає шкіру, заспокоює й захищає від негативного впливу
Спосіб застосування:

Перед застосуванням збовтати 2-3 рази та рівномірно розпилити на обличчя з відстані 15-20 см. Можна використовувати як маску, щоб відновити шкіру, наприклад, після засмаги. Розпиліть рясно воду на тканинну серветку, покладіть вологу серветку на обличчя, через  10-15 хвилин зніміть.
Використовуйте вранці та ввечері як завершальний етап очищення шкіри облич і шиї. Не потребує змивання. Готує шкіру до нанесення денного або нічного крему.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?