Всі категорії
Додати товар

Розпив phytomide foaming gel cleanser гель для вмивання holy land hl фітомід

300 грн
Опис

🌱 PHYTOMIDE FOAMING GEL CLEANSER. Найніжніше очищення на основі рослинних екстрактів.
⠀Унікальний гель, що піняться, створений для щадного очищення шкіри будь-якого типу від макіяжу і забруднень, включаючи область повік.

Розпив 50 мл - 300 грн, 100 мл - 580 грн.
Заводське пакування 150 мл

⠀Засіб підходить для щоденного використання 💦

⠀ 🌿Активні інгредієнти:
⠀екстракт хвоща польового, манжетки звичайної, плюща звичайного, ромашки, лимонна кислота.

🔸Екстракт хвоща польового - містить всі 4 біомінерали: магній, марганець, залізо і мідь, а також органічний кремній, що зв'язує структурні компоненти сполучної тканини (еластин і колаген), полісахариди, каротин, флавоноїди, вітамін С, яблучну, щавлеву дубильні речовини, мікроелементи. Екстракт хвоща покращує мікроциркуляцію, відновлює мінеральний баланс шкіри, сприяє регенерації та оновленню епідермісу, ефективно живить та зволожує суху шкіру.

🔸Екстракт манжетки звичайної - містить органічні компоненти, що перешкоджають утворенню вільних радикалів і пошкодженню ними сполучних волокон, має протизапальну дію, відновлює тонус і пружність шкіри.

🔸Екстрат плющу звичайного - містить органічні компоненти, що допомагають шкірі вбирати біомінерали, вітамін C. Тонізує, підвищує пружність і еластичність шкіри, стимулює мікроциркуляцію, сприяє виведенню рідини з тканин і зняттю набряків.

🔸Екстракт і олія ромашки звичайної - містить флавоноїди, каротиноїди та інші речовини, завдяки яким має протизапальну, антиалергічну, заспокійливу та пом'якшувальну дію, зменшує запалення, очищає пори, усуває сухість і лущення, стимулює процеси.

⠀Застосування:
⠀Невелику кількість мила спінити у вологих руках і нанести на вологе обличчя, злегка помасажувати м'якими круговими рухами, потім ретельно змити теплою водою

Стан: Новий
Колір:
  • Хакі
Розмір:
  • Onesize

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?