Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Гіалуроновий тонер з ефектом мікропілінгу secret key hyaluron aqua soft

555 грн
Опис

Об'єм 500 мл Країна виробник Південна Корея
Термін придатності до 02.2026

М'який засіб для догляду за шкірою, виконує відразу кілька дій, поєднуючи функції тонера та пілінгу, глибоко зволожує шкіру та сприяє відлущуванню відмерлих клітин. Засіб рекомендується для тих, чия шкіра суха, тьмяна та потемніла, з нерівною поверхнею.

Містить:

Гіалуронова кислота (15%) — підтримує оптимальний баланс вологи в клітинах шкіри, зберігає пружність і еластичність шкіри. У складі тонера впливає на шкіру на клітинному рівні, зволожуючи її у всіх шарах, регулює водно-сольовий баланс і стимулює оновлення шкіри, виконує функцію своєрідної молекулярної губки, утримуючи вологу всередині шкіри впродовж дня.

AHA і BHA кислоти розчиняють зв'язки між ороговілими клітинами шкіри та сприяє їхньому відлущуванню з поверхні шкіри, а також розчиняють забруднення та сальні пробки в порах шкіри. Завдяки такому м'якому очищенню шкіри зменшується товщина рогового шару, шкіра стає рівнішою та світлішою. AHA-кислоти сприяють росту нових клітин і пришвидшують оновлення шкіри, а BHA кислота має протизапальну та кератолітичну дію, пришвидшує регенерацію тканин шкіри, підсушує запалення та знімає почервоніння.

Також у складі тонера олія жожоба та авокадо, а також екстракти лимона, яблука, винограду, алое вера, ромашки, кропиви, обліпихи та ін., які наповнюють шкіру вологою, вітамінами та поживними речовинами, розгладжують її, освітлюють і надають антиоксидантна дія, зберігаючи красу та молодість шкіри.

Спосіб застосування: Змочити тонером ватний диск і протерти обличчя відразу після вмивання. Також засіб можна використовувати як експрес-маску, змочивши ним серветки та ненадовго приклавши до обличчя. Тонер можна застосовувати для розведення альгінатної маски або для додаткового просочення улюблених тканинних масок.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 500мл
Об'єм:
500 мл
Тип шкіри:
Суха