Всі категорії
Додати товар

Протеїнова сироватка для обличчя gz store 30 мл

1048 грн

розпродаж до 10 Травень

734 грн
Опис

Протеїнова сироватка для обличчя – це комплексний догляд за шкірою віком від 18 років. Вона оптимально зволожує клітини, живить їх життєво важливими вітамінами та мікроелементами. Тому при регулярному застосуванні епідерміс стає гладким, омолоджується і набуває здорового кольору.

Гіпоалергенний склад дозволяє використовувати продукт будь-якого типу шкіри. Формула засобу містить гідролат малини, екстракти рослин, шовкові протеїни, колаген, цераміди та гіалуронову кислоту. Їм під силу уповільнити процеси старіння, підвищити еластичність клітин та їх імунітет, зменшити зморшки та в'ялість.

Омолоджувальна сироватка швидко вбирається і проникає глибоко в тканини, ефективно «працює» всередині і перетворює вашу шкіру. Продукт зробить її пружною, покращує чіткість контурів та призупиняє вікове в'янення.

Варто купити сироватку для зволоження шкіри, після нанесення з'явиться приємне почуття комфорту, без сухості та стягнутості, яке триває протягом усього дня. Також засіб трохи висвітлить покриви, що особливо актуально за наявності пігментних плям.

Застосування: Нанесіть кілька крапель сироватки на очищену шкіру і дочекайтеся повного всмоктування, не змивайте.

Умови зберігання: Не більше 3 місяців у холодильнику.

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
  • Білий
Розмір:
  • 30мл
Класифікація:
Аптечна Гіпоалергенна Дерматокосметика Мас маркет Натуральна Нішева Органічна Професійна Елітна
Об'єм:
30 мл
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Антиакне Антивікове Матуюче Живлення Тонізуюче Зволоження

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?