Всі категорії
Додати товар

Тонер із центелою азійською farmstay cica farm regenerating solution toner

515 грн
Опис

Активні інгредієнти: Мадекасосид, Ніацинамід, Пантенол, Центела азійська
Тип шкіри: Вікова, Усі типи, Жирна, Комбінована, Нормальна, Проблемна, Суха, Чутлива
Основна дія: Боротьба з віковими змінами, Відновлення, підвищення пружності та еластичності, Протизапальна, Зволоження, Заспокійливість
Об'єм: 200 мл
Виробництво: Південна Корея
Вік: 25+, 30+, 35+, 40+

Тонер допомагає відновити нормальний рівень вологи в клітинах епідермісу, усуває сухість і зневоднення, знезаражує і знімає почервоніння, підвищує пружність, покращує колір обличчя й освітлює.
Зволожувальний тонер абсолютно не сушить і не подразнює шкіру, а також утворює на поверхні епідермісу захисний бар'єр, який запобігає втраті вологи. Ефективно впливає на чутливу та суху шкіру.
Екстракт центели азійської (10,087ppm) має протизапальну та ранозагоювальну дію, сприяє відновленню бар'єрних властивостей шкіри та утриманню вологи, знижує чутливість шкіри, зменшує набряки, має судинозміцнювальну дію і зменшує купероз.
Пантенол регулює найважливіші клітинні процеси в шкірі, сприяє виробленню енергії, оживляє й омолоджує шкіру.
Екстракт кропу має бактерицидну, протизапальну та заспокійливу дію. Він оздоровлює шкіру, прискорює загоєння ушкоджень, освітлює пігментацію, вирівнює тон обличчя, робить його колір яскравішим і сяйливішим.
Екстракт монарди має антибактеріальну, антисептичну, фунгіцидну та ранозагоювальну дію, а також сприяє регенерації пошкоджених тканин.
Екстракт меліси лікарської знімає запалення, вбиває шкідливі бактерії, повертає шкірі тонус і здоровий колір.
Алантоїн пом'якшує, інтенсивно зволожує шкіру, сприяє звуженню пор і нормалізації вироблення шкірного сала, має протизапальні властивості, заспокоює подразнену шкіру.
Аденозин — потужний омолоджувальний компонент. Підтягує шкіру, посилює вироблення колагену, сприяє зменшенню кількості зморщок, гальмує процеси старіння.
Спосіб застосування: Нанести тонер на очищену шкіру обличчя, шиї та декольте за допомогою ватного диска або руками легкими поплескувальними рухами.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Тонізуюче Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?